Slider

MILLAINEN ON INKA P?

10. lokakuuta 2017

inkap_pelto1
Oon nyt muutamissa blogeissa nähnyt postauksia, joissa esitellään itseään adjektiivien avulla ja koska siellä ruudun toisella puolella on varmasti tyyppejä, jotka ei ole ihan niin perillä siitä millainen tyyppi täällä kirjoittelee niin tälläinen postaus voisi olla paikallaan. Paljon muuta ja näitä asioita mä ainakin olen:

Iloinen, positiivinen ja hymyileväinen. Siitä hetki kärkeen kolmikko, joka tuntuu jollain tapaa olevan mun tavaramerkki ja josta saan kuulla kommenttia myös tuntemattomilta. Oon perusluonteeltani iloinen ja koitan löytää jokaisesta asiasta sen positiivisen puolen.

Äkkipikainen. Edellisen kohdan vastapainoksi oon myös äkkipikainen ja kiihdyn nollasta sataan ja takaisin sekunneissa. Tää puoli ei tuu mun mielestä enää niin useasti esiin ja ainoastaan läheisimpien ihmisten seurassa eikä kestä yleensä kuin sen pienen hetken. En ole siis pitkävihainen ja positiivisuus vie yleensä voiton, vaikka toki niitä huonojakin päiviä on.

Helposti lähestyttävä. Koen, että uusien ihmisten on helppo lähestyä ja tutustua muhun sekä mun kanssa tulee helposti toimeen.

Kuuntelija. Oon aina ollut ystävien kesken se, joka on kuuntelijan roolissa. En ole paras neuvonantaja, mutta siihen voi aina luottaa, että mä kyllä kuuntelen jos on murheita, huolia tai ihan mitä vaan.
inkap_pelto2
Herkkä. Näytän enkä osaa piilottaa mun tunteita, oli kyse sitten innostuksesta, ärsytyksestä tai surusta ja vaikka välillä ois kiva olla "ei ihan niin avoin kirja" niin miellän tän silti yhdeksi mun vahvuuksista.

Tunnollinen. Mä oon just se tyyppi, joka tunnollisesti hoitaa kaikki velvollisuudet ajallaan ja on aina 15 minuuttia sovitusta etuajassa.

Itsenäinen. Vaikka rakastankin olla ihmisten ympäröimänä, oon aina ollut tosi itsenäinen ja viihdyn myös yksin. Muutin asumaan omilleni ollessani 15-vuotias eikä se ollut yhtään liian aikaista, sillä osasin kyllä pitää huolen omista asioista. Tää puoli näkyy myös siten, että tykkään puuhailla kaikessa rauhassa omia juttujani ilman kenenkään häiritsemistä.

Kärsimätön. Varsinkin niissä tilanteissa, jotka koskee jotain kivoja juttuja eli toisin sanoen oon "mullekaikkihetinyt"-tyyppi.

Visuaalinen. Rakastan ja kiinnitän huomion kauniisiin asioihin ja sommitelmiin ja mulla on visuaalista silmää, jonka avulla tykkään toteuttaa itseäni. 

Helposti innostuva. - Oon just se tyyppi kuka on heti mukana ja pääkolmantena jalkana menossa, jos ilmoille heitetään joku idea mistä vähänkään tykkään.
inkap1

12 kommenttia:

 1. Mielenkiintonen postaus & ihania nää kuvat ♡

  http://www.millat.fi/

  VastaaPoista
 2. Ihanat kuvat ja tosi kiva postaus muutenkin :) Mä kuvailisin itteeni tosi pitkälle samoilla adjektiveilla, etenkin kahden ekan kuvan välissä olevat olisin voinu kirjottaa itekin perusteluja myöten :D Äkkipikaisuuden kanssa onkin kunnon työmaa kun yrittää ees välillä lyödä jarruja siihen vuoristorataan ja miettiä et kannattaako jostain turhasta oikeesti kiihtyä.

  ♥: Linda/Revontulipalo

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos!<3 Hei toi eka kohta on kyl niin sua tai sellasen kuvan oon ainaki saanu ja joo toi äkkipikasuus meinaa välillä olla yks työmaa, ei onneks mulla enää niin pahasti tuu esiin. Hetken päästä jo nauraaki ja ajattelee, et miten turhasta tuli taas vauhkottua :-D

   Poista
 3. Aivan ihana postaus, tosi kiva oppia susta lisää!❤️
  Ihan kuin olisi lukenut tekstiä itsestään, rehellisesti sanottuna tunnistin jokaisesta kohdasta itseni! Hauska, miten samanlainen voi jonkun kanssa olla!��

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kovasti, ihana kuulla et tykkäsit!<3 Ja hei apua, meissähän on sit paljon samaa, täytyy ehdottomasti miitata joskus!!♥

   Poista
 4. Mulle oot Inka, joka on ihan huippu tyyppi ja on ollu niin ihanaa saada tutustua suhun ja kutsua sua mun kaveriks ❤️

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Äääää voi sinä ihana, en kestä mikä kommentti!!!<3 Samat sanat sulle, ihan parasta et ollaan tutustuttu♥

   Poista
 5. Voi Inka!♥ Ihania asioita. Aloin vaan miettii tätä lukiessa, että osaisinko ite ees kuvailla itteeni noin monella adjektiivilla.. :-D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana siellä, kiitos paljon!❤ Ja pakko myöntää, et mullaki meni hetki jos toinenki näitä miettiessä ja tuol seassa on kans yks poikaystävän heittämä ku oma pää löi ihan tyhjää :-D

   Poista
 6. Tää oli ihan huippu ihana postaus! :)<3

  VastaaPoista

Kiitos kommentista ♥

Sisällön tarjoaa Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan
|

Your copyright

© 2019 inka pietilä