Slider

MEIDÄN PERHEEN UUSI TULOKAS

16. syyskuuta 2017

panda3
Mä en oo muistaakseni kovin paljon somekanavissani tätä kuuluttanut yhtä instakuvaa enempää, mutta noin kuukausi sitten meidän pieneen perheeseen tuli yksi uusi asukas, kun 4-vuotias Panda-neiti muutti meille. Ja nyt puhutaan siis kissoista, joita meiltä löytyy nykyään kaksi kappaletta.

Mä olin pyöritellyt päässäni ajatusta toisen kissan hankkimisesta ja tiesin että joskus tuun sen tekemään, mutten ajatellut, että ne ajatukset konkretisoituivat ihan näin pian. Tässä sitä kuitenkin ollaan, kahden karvakamun mammana. Koko ajatus lähti itseasiassa mun poikaystävältä ja vaikka alkuun olinkin vähän epävarma ja mietin onko toisen kissan ottaminen just nyt järkevää niin en oo kertaakaan katunut tätä päätöstä. Lähinnä mielessä pyöri vaan joskus tarvittavat hoitopaikat, miten Mustis suhtautuu toiseen kissaan ja sopeutuuko Panda meille. Alussa näytti vähän huonolta ja pelkäsin ettei kissat tulisi toimeen keskenään, mut nykyään tää kaksikko on ihan sovussa pieniä leikkimielisiä kinasteluita lukuunottamatta. Mutta eiköhän anneta suunvuoro tolle karvakaverille niin pääsette tutustumaan meidän kaksikon alkaneeseen yhteiseloon vähän paremmin.
panda2
Moi. Mä oon Panda ja tän kuukauden aikana ku oon elellyt mun uudessa kodissa oon saanut luoja ties kuinka monta lempinimeä aina Pampulasta pikkutyttöön asti. Luonteeltani oon tosi seurallinen kaveri ja rakastan uusia ihmisiä, haluun olla aina mukana ja ajantasalla meiningeistä. Haloo tottakai mun on oltava eteisessä kattomassa meneekö kengät oikeisiin jalkoihin ja otettava vessareissulle mukaan varmistamaan ettei mikään viemärimörkö hyökkää. Mä oon kuulemma myös aika nopea liikkeissäni, yhtenä hetkenä oon keittiössä pyörimässä jaloissa ja toisena kaivamassa huivit ja pipot pois eteisen laatikosta, että pääsisin tekemään sinne pesän. Mä oon muutaman kerran mennyt ihan huvikseen hiekkalaatikkoonki hengailemaan, mut ne leikit on nykyään kielletty, just joo.

Mulle muodostu heti omat vakiospotit täällä ja ihan parasta on nukkua raapimispuun alla, vessanmatolla ja pakko myöntää, että päivisin sänkykin ihan kiva paikka päikkäreille. Viihdyn myös sylissä ja rapsutukset on ihan ookoo. Iltasin tykkään mennä "leipomaan" ja antamaan mammalle hyvän yön toivotukset ja aamusin tottakai sama homma.
panda4 Ruokapuolesta sen verran, etten tajuu miten Mustis voi olla noin innoissaan joka kerta kun saadaan ruokaa? Mut pakkohan mun on siinä vieressä pyöriä ja esittää kiinnostunutta. Raksuista tykkään ja voisin vetää niitä vaikka kilon kerralla, lempijuoma taas on vesi ja sen huomaa nopeasti tyhjenevistä vesikupeista. Nukkumisen ja muun tutkailun lisäksi mä rakastan leikkimistä. Varsinkin sellasella vihreellä höyhenhännällä, voi kuulkaa siinä saa matot sellasta kyytiä kun mä pääsen vauhtiin. Mustiksen kanssa leikitään välillä yhessä eli lähinnä väijytään toisiamme ja juostaan ympäri kämppää. Tai sit mä otan tarkkailijan roolin ja ihmettelen mitä toi toinen juoksee yksinään.

Elämä uudessa kodissa rullaa siis hyvin, ei valittamista ja tuun varmasti jossain vaiheessa päivittelemään uudestaan kuulumisia tänne.

2 kommenttia:

  1. Ihanasti toteutettu :D <3 ja ompa suloinen!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti Sofia!!<3 Panda on kyl semmonen sydäntensulattaja :-)

      Poista

Kiitos kommentista ♥

Sisällön tarjoaa Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan
|

Your copyright

© 2019 inka pietilä