Slider

IHO JA HIUKSET KUNTOON KESÄN JÄLJILTÄ

8. syyskuuta 2017

inkap_kauneusjuttuja
Mä en varmasti oo ainut kenen hiukset ja iho on kesän jäljiltä päässyt vähän kuivahtamaan ja nyt viileempien ilmojen saavuttua tuntuu tarvitsevan extra paljon kosteutusta ja hoitoa? Listasin tähän postaukseen kuusi mun alkusyksyn lempituotetta, joista löytyy jotain niin hiustenhoitoon, meikin pohjustamiseen kuin kasvojen puhdistamiseenkin.
inkap_garnierkasvovesi
Garnierin vanha lemppari kasvovesi on löytänyt taas tiensä mun kaappiin. Välissä kokeilin paria muuta, mutta viime kasvoveden loputtua palasin tähän, toimii vaan mulla ihan superyhvin ja poistaa tehokkaasti loputkin meikin jämät.
inkap_lush_huulikuorinta
Lushin Sugar Plum Fairy huulikuorinta on viime joulun kausituote eikä siten enää saatavilla ja mä jossain vaiheessa vähän niinkuin unohdin tän kaapin pohjalle lojumaan, kunnes löysin sen sieltä taas uudelleen. Viime aikoina mun huulet on kuivuneet ja rohtuneet tosi herkästi ja tää on ollut pelastus niihin. Se pehmeä tunne minkä tää jättää huulille on ihan paras.
inkap_primarkprimervesi
Primer water oli ihan huippu löytö elokuiselta Berliinin reissulta. Kiertelin Primarkin kosmetiikkaosastolla ja mielenkiinnosta nappasin tämän mukaani, sillä kolmen euron menetys ei ois ollut päätähuimaava, jos en ois tykännytkään. Mulla ei oo kovin paljon vertailupintaa primereista, sillä ennen tätä käytin Nivean After Shave Balmia, joka musta edelleen ajaa asiansa ihan ookoosti, mutta tää kyllä kiilaa sen ohi ykkössijalle. Suihke lupaamansa mukaan kosteuttaa ja virkistää kasvoja eikä mun meikkipohja oo koskaan ollut niin tasainen kuin mitä tällä saa aikaan. Lämmin suositus.
inkap_wellaspluxeoil
Mun hiukset on laadultaan tosi paksut ja karheat, joten hiusöljy on niille ihan must juttu. Tää Wellan yksilö on oottanut käyttöönpääsyä jo viime joulusta saakka ja nyt muutaman testikerran perusteella voisin nimetä tän ihan kelpotuotteeksi, on saanut munkin leijonanharja vähän kiiltoa tän avulla.
inkap_garnierhiusnaamio
Kesä ja aurinko tuttuun tapaan vaalensi ja kuivatti mun hiuksia, joten Garnierin Marvellous Nectar hoitava hiusnaamio on ollut viikottaisessa käytössä. Tää on tarkoitettu kuiville ja kiillottomille hiuksille ja mä käytän tätä n. kerran viikossa ja se hetki tuntuu aina ihanalta arjen luksukselta kun seuraavana päivänä odottaa kiiltävät ja pehmeät hiukset. Ja tää tuoksuu muuten superhyvälle!
inkap_vaseline
Mä oon aina ollut tosi laiska vartalon rasvaaja vaikka tiedostankin, että mun sääret ja käsivarret kuivuu tosi helposti, se vaan tuntuu niin ylitsepääsemättömän vaikeelta :-D Nyt oon kuitenkin yrittänyt tsempata ja tykännyt Vaselinin Aloe Soothe vartalovoiteesta. Hyvä perusrasva ja sen verran paksua tavaraa, että tuntuu kosteuttavankin, mutta kuivuu silti nopeasti.

6 kommenttia:

 1. Hei täällä kans yks onneton vartalon rasvaaja vaikka munkin iho on kuin hiekkapaperia talvisin :D! Kuulostaa kiinnostavilta tuotteilta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahah no jep, mikä siinä onki niin vaikeeta? :-D

   Poista
 2. Toi Garnierin hiusnaamio on ihan paras!! Oon kokeillut niitä muitakin naamioita mutta just toi on mun mielestä niistä parhain :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No jep, mä oon kans niin tykästynyt tohon, vaikka ite en oo muita testannutkaa! :-)

   Poista
 3. Tää oli superhyvä ja ajankohtainen postaus!!:) Mua jäi kiinnostelemaan toi hiusnaamio, pakko ehkä hakea testiin :p

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos Henna!<3 Ja hei jee testaa ihmeessä, ei oo muistaakseni ees pahan hintanen!! :-)

   Poista

Kiitos kommentista ♥

Sisällön tarjoaa Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan
|

Your copyright

© 2019 inka pietilä