Slider

HUOMAUTUKSIA ASUKUVIEN TAKAA

12. syyskuuta 2017

inkap_asukuva2
Mä luin eilen postauksen, jossa Henna jakoi randomeita havaintoja asukuvien takaa ja nappasin tämän idean heti itelleni, sillä näiden kuvien takaa riittääkin vähän kerrottavaa.

- Löysin noi unholassa olleet housut vaatekaapista yks päivä ja sen jälkeen noi on ollut mulla jalassa melkein joka päivä, kertoo varmaan jotain siitä kuinka paljon tykkään noista? Mun poikaystävä taas risti nää housut hirveimmiksi mitä omistan ja näistä tulee kuulemma ihan Spice Girls vibat yhdistettynä noihin kenkiin. Mulle tuli taas ekana jostain syystä mieleen lapsuudesta tutut Bratzit, kuka muistaa? 
inkap_asukuva5
- Ei meinattu löytää ollenkaan hyvää paikkaa kuvata tätä asua, sillä suora auringonvalo on mulle ehdoton nou nou. Mä olin kuitenkin päättänyt, että nyt ja tänään kuvataan ja sen seurauksena kierreltiinkin aikamoinen iltalenkki sopivan kuvauspaikan toivossa. Lopulta päädyttiin kuitenkin tähän lokaatioon, jota olin ihan ensimmäisenä miettinyt näille kuville. inkap_kipparinlakki
- Mun on pakko myöntää, että saatan välillä venyttää hiustenpesuväliä vähän turhankin pitkäksi ja kipparinlakki onkin paitsi ulkomuotonsa takia, myös siitä syystä mun lemppari syyslätsä, että sen alle saa helposti piilotettu likasen tukan. Näiden kuvien jälkeen mä taisinkin painella hiustenpesulle.
inkap_farkkutakki- Mä oon ollut niin innoissani syyspukeutumisesta ja neuleista, että muutamia kertoja päälle valittu asu on ollut turhankin lämmin ja tässä tapauksessa toi neule oli pikkusen liikaa. Ostin muuten viime viikolla elämäni ensimmäisen mustan neuleen, tais olla jo aikakin? Mä jostain syystä oon vähän vierastanut mustia yläosia, vaikka sen värin sanotaankin sopivan kaikille.
inkap_asukuva4
Sweater Cubus Pants Gina Tricot Denim jacket 2hand Hat Ur&Penn Sneakers Vamos

10 kommenttia:

 1. Ihana asukokonaisuus <3 ja huippu tää idea! Oon törmännyt vähän vastaavanlaiseen aikaisemmin ja ajattelin joskus myöhemmin toteuttaa joko sen tai tämän version omassakin blogissa:) Ja haha ihan paras toi sun poikaystävän kommentti!:D Mullakin on yhdet housut, joista taisin mainitakin sulle aiemmin, jotka poikaystävä risti ihan omalla nimellään, mutta mä tykkään niistä hirmuisesti. Mulle tosin on sanottu etten saa laittaa niitä jalkaan tai hän polttaa ne roviolla xD

  Ihana hymy sulla muuten, oot aina niin ihanan aurinkoinen <3 :*

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiitti paljon ihana!<3 Mäki oon itseasiassa nähny pariki tällästä postausta nyt lähiaikoina, toteuta ihmeessä säki! Ja hahah jep, muistanki ku puhuttii tosta, mut nyt hei todellakin vedät ne housut jalkaan jos siltä tuntuu! :-D

   Ja kiitos vielä, samat sanat sulle!!♥♥

   Poista
 2. Ihana postaus :D Mulle kans tulee ehkä vähän bratzit mieleen noista housuista, nyt ku mainitsit asiasta. Ehkä se on noi levenevät lahkeet! Mutta ihana asu ja nättejä kuvia taas kerran ♥ Onneks kohta viilenee vielä vähän lisää, niin neuleessakaan ei tuu liian kuuma.

  ♥: Linda/Revontulipalo

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahah jep leveet lahkeet sen varmasti tekee ja vielä ku on tollaset vähän järeemmät kengät! :-D Kiitos paljon <3 Enköhän mä pääse noita neuleita käyttämään vielä monesti tänä vuonna, nääki säät kyllä kelpaa, ku tarkenee vielä sukkahousuissa ja hameessa!!

   Poista
 3. Hyvännäköinen look ja ihana idea tälläinen postaus! ♥

  VastaaPoista
 4. Jee hei tää oli oikeesti kiva idea! Taidanpa toteuttaa tän joskus itekkin ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jee kiitti Venla!<3 Jään oottamaa sun versiota!

   Poista

Kiitos kommentista ♥

Sisällön tarjoaa Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan
|

Your copyright

© 2019 inka pietilä