Slider

ENSIMMÄINEN TATUOINTI

20. syyskuuta 2017

tatuointi_inkap2
Siitä on nyt suunnilleen pari viikkoa kun vihdoin ja viimein istuin (tai oikeeastaan makasin) tatuoijanpenkissä ja otin pitkän mietinnän jälkeen mun ensimmäisen kuvan. Sitä ennen luin tottakai paljon muiden kokemuksia ja päätin laittaa omanikin jakoon, sillä tiedän että siellä on varmasti joku joka miettii ekan tatuoinnin ottamista ja ehkä kaipailee tällästä infopläjäystä. Jatketaan ihmeessä tatuointihöpöttelyä kommenttiboksissa, ois kiva kuulla teidänkin mietteitä ja kokemuksia!

Miksi otin tatuoinnin? Mä oon aina tykännyt tatuoinneista, varsinkin sellasista pienistä ja siroista, jotka mun omaan tyyliin sopiikin parhaiten. Olin pyöritellyt mielessäni ties kuinka pitkään ideoita ensimmäisestä kuvasta, mutta jostain syystä sen hankkiminen jäi aina taka-alalle. Ja ehkä ihan hyvä etten ihan niitä ensimmäisiä ideoita lähtenyt toteuttamaan vaan odotin tänne asti kun olin 110% varma mitä haluan eikä päässä pyörinyt muita vaihtoehtoja.

Idea tatuointiin? Oon aina ollut kissaihminen ja elänyt kissataloudessa 8-vuotiaasta saakka, ensimmäisen oman kissan hankin kaksi vuotta sitten ja siitä lähti idea tatuointiin. Halusin, että mun ensimmäisellä kuvalla on joku merkitys ja se on jollain tapaa uniikki eikä täysin samanlaista tulisi kellään vastaan. Päädyin ottamaan pohkeeseen Mustiksen tassunjäljen, jonka sisällä on mandalatyyppistä kuviointia. En halunnut pelkkää mustaa tassua tai ääriviivoja ja mandalakuviointi tuntui luonnolliselta, sillä oon aina pitänyt sitä nättinä. Halusin kuvan sellaseen paikkaan, jossa se ei oo koko ajan näkyvillä eikä täysin piilossakaan ja mun mielestä toi paikka on just passeli.

Ennakko-odotukset? Mä oon luonteeltani aikamoinen jännittäjä, mutta jostain syystä tatuoinnin ottaminen ei jännittänyt mua kovinkaan paljon ja ihmettelin paikan päällä itsekin miten oon ja käyttäydyn näin rauhallisesti. Pakko myöntää, että sitä ennen olin kyllä lähettänyt muutamat paniikkiviestit kavereille. Olin lukenut netistä muiden kokemuksia, ohjeita tatuoinnin hoitoon ja varautunut siihen, että nyt tulee sattumaan, sillä omasta mielestäni mulla on aika matala kipukynnys.

Missä otin ja paljon maksoi? Mähän oon alunperin lähtöisin Kouvolasta, joten menin ottamaan tatuoinnin sinne, Maiden-Inkkiin ja kuvalle hintaa tuli 70€. Jos ootte Kouvolasta ja mietitte tatuoinnin ottoa niin täältä lämmin suositus kyseiselle paikalle ♥

Itse tatuoiminen ja sattuuko se? Tää kiinnostaa varmaan kaikkein eniten eli miltä tatuoinnin tekeminen tuntuu ja sattuuko se? Ensinnäkin, nyt mä ymmärrän niitä, jotka sanoo että on vaikea kuvailla miltä se tuntuu. Tatuoiminen tuntuu tatuoimiselta. Mua se ei sattunut, mutta emmä sanoisi sen kivaltakaan tuntuvan. Se ei tuntunut neulalta vaan ennemminkin raapimiselta ja oli sellasta ärsyttävää "kipua". Se oli myös tosi nopeesti ohi ja olisin voinut makoilla ja höpötellä siinä vähän pidemmänkin aikaa haha.

Paraneminen? Paraneminenkin lähti sujumaan tosi hyvin eikä se oo ollut kovin kipeä, arka tai kutiava. Rasvaillut oon ahkerasti ja nyt parin viikon jälkeen ollaan siinä vaiheessa, että se hilseilee rupea irti.

Lisää tatuointeja? Ehdottomasti, just tälläsiä pieniä ja siroja kuvia ja pari ideaa mulla onkin jo mielessä. Siinä oli mun tatuoinnin tarina ja siinä se nyt on, vielä vähän paranemisvaiheessa ja hilseilevänä, mutta ikuisesti mukana ja mun iholla.
tatuointi_inkap

12 kommenttia:

 1. Aivan ihana tatuointi! Hyvin olit koonnut tähän kaiken tarpeellisen ja mielenkiintoisen tatuoinnistasi (:

  http://www.millat.fi/

  VastaaPoista
 2. Kiva tatuointi! Taisin nähdä tän sun instagramissa (?) jo vähän aiemmin ja on kyllä tosi kiva idea! :) Ite otin just mun seitsemännen tatuoinnin ja jos sua kiinnostaa mun postaus aiheesta niin käy tsiigaa:

  http://newdaysaara.blogspot.fi/2017/08/mun-tatuoinnit_16.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! :-) Joo instasta löytyy kans kuva tästä ja hei mä itseasiassa luinki sun postauksen hetki sitten, kivoja tatuointeja sullakin<3

   Poista
 3. Onpa nätti tatska! Ja jotenkin ihana että siinä on sun oman lemmikin tassu. Eihän tatskoilla oo pakko olla mitään "stooria", mut ehdottomasti kyl kiva jos sellainen löytyy :)

  ♥: Linda/Revontulipalo

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Linda! :-) Munkaa mielestä tatuoinneilla ei tarvi olla mitään merkitystä tai tarinaa, mut jotenki tän ekan kuvan kohalla halusin et tää on jollain tapaa spesiaali ja löytyy se merkitys<3

   Poista
 4. Aivan ihana ajatus tatuoinnin takana <3 mäkin oon päättänyt jo ajat sitten, että jos joskus otan tatuoinnin niin sillä täytyy olla jokin merkitys ja olen jo päättänytkin millaisen ottaisin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos<3 Hei jee ihanaa, kerro ihmeessä jos haluut mitä oot ajatellu! :-)

   Poista
 5. Toi sun tatuointi on niin ihana, ja oli kiva lukea tarinasta sen takana❤️ Millonkohan mäkin uskaltaisin käydä ottamassa ekan tatuoinnin..😬

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon!!<3 ja hei sä niin uskallat, se on todellaki sen arvosta ja nopeesti ohi!❤❤

   Poista
 6. Eikä miten ihana tatuointi!! Itsekin haaveilin pitkään oman koirani tassusta tatuointia, joka sisältäisi nimenomaan mandalakuvion :D Pelkät ääriviivat ja vesivärikuva oli myös harkinnassa, mutta mandala oli ehdottomasti ihanin. Ainoa ongelma on, että halusin realistisen kokoisen kuvan, eikä mun pikkukoiran tassun sisään saisi pidemmänkin päälle siistinä pysyvää mandalaa :-(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos ja haha eikä meillä siis ihan samat ideat, mäki mietin ihan alussa pelkkiä ääriviivoja tai vesivärikuvaa! Ja tästäkään ei ois realistisen kokosena tullu yhtään mitään, ois kyl muuten ollu ihana toteuttaa siten<3

   Poista

Kiitos kommentista ♥

Sisällön tarjoaa Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan
|

Your copyright

© 2019 inka pietilä