Slider

SYYSPUKEUTUMISEN LEMPPARIT X 5

30. elokuuta 2017

Mä oon täällä jo ihan syysmoodissa, joka tarkoittaa monien muiden ihanien juttujen lisäksi sitä, että saadaan toivottaa tervetulleeksi syyspukeutuminen, joka on varmaan mun lempparivuodenaika pukeutumisen suhteen. Tänään jaan teille viisi mun syyspukeutumisen kulmakiveä, miltä teidän lista näyttäisi?
inkap_neulemekko
Neulemekot, joita kovasti kaipailisin lisää omaan vaatekaappiin ton yhden ainokaisen lisäksi. Nää on ihan parhaita asukriisin pelastajia ja samaan aikaan mukavia, mutta tyylikkäitä.  Mä voisin niin kuvitella itteni asussa missä yhdistyy tää mekko ja ylipolvensaappaat, joita en niitäkään vielä tosin omista, haha :-D
inkap_nilkkurit
Keväät ja kesät mä tallustan useimmiten tennareilla, mutta syksyllä ja talvella mun jalasta löytyy erilaisia nilkkureita. Kuvassa näkyy kolmet lempparit, joista hopeisilla soljilla varustetut bongasin Hennesin alehyllystä kympillä ja kahdet muut löytyi Citymarketista viime vuonna, jossa on oikeesti ihan superhyvä kenkävalikoima.
inkap_veturinkuljettajanlippis
Veturinkuljettanhattu kuuluu myös syysvarustukseen enkä kesällä osannut oikeastaan ollenkaan käyttää tätä, mutta nyt syksyllä näyttäis superhyvältä esimerkiksi farkkutakin ja valkoisen neuleen kanssa. Tän kanssa oon ihastunut kampaukseen, jossa on rento niskanuttura ja pari kiharasuortuvaa kehystämässä kasvoja. 
inkap_neuleet
Neuleet on varmasti mun ja monen muun lempparijutut, jotka kaivetaan esiin syksyn tullen. Mitä muhkeempi, sen parempi, sillä mä oon sellanen vilukissa, että rakastan vaan hautautua noiden sisään. Myös poolokaulukset on aina iskenyt muhun erityisen kovaa ja tykkään neule + toppi yhdistelmistä.
inka_housut
Housujen lahkeet vaihtuu pikkuhiljaa lyhyistä pitkiin, (vaikka mä aionkin käyttää culotteseja sukkahousujen kanssa niin pitkään kuin tarkenee), mutta rennolla linjalla sekä leveillä ja liehuvilla lahkeilla jatketaan edelleen ja eiköhän noi farkutkin mun jalkaan ainakin muutaman kerran eksy.


6 kommenttia:

 1. Äääääh anna mulle noi neuleet ja kengät! Täytyis kans ite hankkii pitkiä neulemekkoja, niin ihania <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei mul ois viel pari neuletta myynnissä, sun pitää tulla kattoo! :-D mut kengät pidän kyl itelläni, kiitti ihana!<3 Ja joo mäki haluisin viel jonku toisen neulemekon, ne on nii helppoja!

   Poista
 2. Toi hattu on niin söpö! Tykkään myös tosi paljon noista mokkanahkaisista (?) nilkkureista, noista joissa on solkia. <3

  viikarivartti.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kovasti!!<3 Mä tykkään kans molemmista superpaljon ja joo nilkkurit on mokkanahkaa! :-)

   Poista

Kiitos kommentista ♥

Sisällön tarjoaa Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan
|

Your copyright

© 2019 inka pietilä