Slider

PIENI MUISTUTUS LUONNOSTA

21. heinäkuuta 2017

rypsipelto4
Oltiin pari päivää sitten patikoimassa ja telttailemassa Repoveden kansallispuistossa mun hyvän ystävän kanssa ja sitä edeltävänä iltana aloin pohdiskelemaan luontoa. Asiaa joka ympäröi meitä, joka on ollut täällä ikuisuuden ja joka on täynnä niin uskomattomia juttuja, mutta jota välillä tunnutaan arvostavan liian vähän. Suomessa asuessa sitä kuulee kuinka aina halutaan lähteä ulkomaille ja mieluiten lämpöön eikä sekään oo väärin. Kyllähän mäkin kaipaan ulkomaille ja haluan nähdä uusia paikkoja. Välillä pitää vaan muistuttaa itseään siitä, että täällä kotimaassakin on toinen toistaan upeampia ja käymisen arvoisia paikkoja. Iso peukku kotimaan matkailulle ja enemmän sitä kiitos, oli kyseessä sitten telttaretki tai pieni kävelyreissu lähimetsässä.

Varsinkin nyt pääkaupunkiseudulla asuessa luontoon tulee lähdettyä yhä harvemmin verrattuna siihen kun nuorempana kotikotona asuessa takapihalta pääsi suoraan pururadalle tai metsään poimimaan mustikoita. Tiistai-iltana katseltiin teltasta avautuvaa järvimaisemaa, jonka kruunasi vielä sateen ja ukkosen jälkeinen sateenkaari. Siinä hetkessä havahtui taas siihen kuinka upea maa Suomi on ja odotin seuraavaa aamua, jolloin pääsin avaamaan teltan ovet ja ihastelemaan samaa maisemaa. Tänä kesänä on muutenkin tullut intoiltua ja kiinnitettyä huomiota kaikkeen luontoon liittyvään erityistä enemmän jostain kumman syystä. Halusin vaan muistuttaa teitä luonnonkukista, nuorista koivumetsistä, sinisistä järvistä, rypsipelloista ja auringonlaskuista. Täällä on niin paljon kaunista nähtävää, kuhan vaan osaa katsoa oikein silmin.
rypsipelto3

rypsipelto1

rypsipelto2

6 kommenttia:

 1. Hyvä muistutus!! Mä muutin noin vuosi sitten maalta Tampereelle ja vaikka käynkin edelleen täälläkin muutaman kerran viikossa ulkoilemassa jossain metsässä tai järven rannalla, niin Suomen luonnosta ei voi kyllä koskaan nauttia liikaa! :)

  https://kiiainnanmaa.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon, tällästen postausten julkaseminen jännittää aina jollain tapaa niin ihana kuulla, että tää oli jees! :-) Ja jep ihan totta, ei voikkaan!!

   Poista
 2. Oot niin oikeassa Inka! Niin hyvä teksti❤

  VastaaPoista
 3. Vastaukset
  1. Oiii kiitti!!♥ Oli pakko jakaa meiän telttareissun fiiliksiä vähän tännekki!

   Poista

Kiitos kommentista ♥

Sisällön tarjoaa Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan
|

Your copyright

© 2019 inka pietilä