Slider

TOIVOTTAVASTI VIIMEINEN TALVIASU

18. huhtikuuta 2017

asukuvat5
Hei tyypit, toivottavasti teilläkin oli rentouttava pääsiäinen! Me sovittiin ihanan Hennan kanssa treffit viime perjantaille ja käytiin ennen kahvitteluja nappaamassa nämä asukuvat ja mä todella toivon, että tämä on viimeinen vähänkään talvinen asu, joka täällä näkyy, vaikka viihdyinkin noissa vaatteissa äärettömän hyvin. Helsinki kun on täynnä ihania kuvauspaikkoja enkä malttais odottaa sitä ettei kymmenen minuutin päästä tarvis olla kipittämässä nenä punaisena sisälle lämpöön. Tai sit mä yksinkertaisesti oon vaan niin vilukissa ja kääriydyn pörrötakkeihin entistä lujemmin muiden tullessa vastaan bombereissa ja trensseissä. No eiköhän se munkin aika koita pian, toivottavasti jo viikonloppuna kun Indiedaysin kevään Blogger's Inspiration Day ja Blog Awardsit järjestetään. Onko siellä muita jotka on tulossa? :-)

Ja hei jos mun pääsiäisen tekemiset kiinnostaa enemmänkin niin suosittelen kattomaan uusimman my day -videon youtubesta, siellä seikkaillaan mm. luontopolulla ja herkutellaan pääsiäisen kunniaksi ihanalla juustokakulla.
asukuvat1
asukuvat3
asukuvat6
asukuvat4
asukuvat2
Coat Prisma Sweater Cubus Top New Yorker Jeans Bikbok Bag Aleksi13


6 kommenttia:

 1. Voi näytätpä sä ihanalta ja toi asu on niin magee!!❤️ Tosi onnistuneita kuvia!:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana kiitos paljon!!❤❤ Näistä tuli kyl älyttömän onnistuneita, kiitos sun!❤

   Poista
 2. Ihanan keväinen asu! Oot kyllä luonnonkaunis :)

  VastaaPoista
 3. EIKÄ!!! Aivan ihana asu. Toi takki rokkkaa ja sopii sulle tosi hyvin. <3 Ihanan rohkee asu kokonaisuudessaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana suuret kiitokset sulle, vika lause kolahti jotenki erityisesti!!♥ Toi takki on kyl ihana ja just täydellinen tälläsille vähän viileemmille kevätpäiville :-)

   Poista

Kiitos kommentista ♥

Sisällön tarjoaa Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan
|

Your copyright

© 2019 inka pietilä