Slider

#BID2017 LOOK

27. huhtikuuta 2017

bid2017_asukuvat4
Ennen viime lauantaisia blogimeininkejä käytiin nappaamassa tyttöjen kanssa asukuvat ja monen päivän asukriiseilyn jälkeen päädyin vaaleansiniseen toppiin nätillä reunuksella, pörrötakkiin, aina toimiviin mustiin farkkuihin ja nilkkureihin. Yksinkertaista, mutta toimivaa vai mitä mieltä te ootte? Tää viikko taas ei oo millään meinannut lähteä käyntiin, vaikka pian ollaankin viikonlopussa ja yleisfiilis on koko ajan ollut aika väsynyt. Aina ei vaan lähde eikä tarviikkaan, sekin on ihan fine. Siitä huolimatta oon parhaani mukaan silmäillyt maanantaina ilmestyneitä pääsykoematskuja ja niin kuin yhdessä postauksessa mainitsinkin, eiköhän se lukeminenkin lähde pikkuhiljaa rullaamaan. Miten teillä menee? Ois ihana kuulla! :-)

Ps. Julkaisin eilen videon, jonka kuvasin Bloggers' Inspiration Dayssa, joten jos et oo vielä nähnyt niin sen pääsee katsomaan tästä!
bid2017_asukuvat3
bid2017_asukuvat
bid2017_asukuvat2
Top & furry jacket Gina Tricot Jeans Bikbok Boots Citymarket

2 kommenttia:

  1. Wau näistä kuvista tuli ihania!! <3 Ja hei tsemppiä sulle lukemisiin!:) Mullakin on tää viikko tenttiin lukemisten suhteen ollut tosi nihkeä..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti Henna, mäki kyl tykkään näistä! :-) Ja kiitti tsempeistä, sitä tarvitaan ja tsempit myös sulle!!<3

      Poista

Kiitos kommentista ♥

Sisällön tarjoaa Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan
|

Your copyright

© 2019 inka pietilä