Slider

MEIDÄN KOTI - OLOHUONE

6. maaliskuuta 2017

Maaliskuu ja ensimmäinen kevätkuukausi on täällä ja se onkin hyvä aika polkaista käyntiin uusi sarja blogissa, nyt kun valoakin riittää pitkälle iltapäivään ja on tehnyt mieli laittaa kämppä kevätkuntoon. Fiksuimmat saattaakin jo arvata mistä on kyse, mä nimittäin aion vihdoin ja viimein esitellä meidän asunnon! Muutosta on kulunut jo yli puoli vuotta, mutta vasta nyt tuntuu oikeasti siltä, että tätä kehtaa julkisesti esitellä, vaikka samankaltaisia fiiliksiä on ollut aiemminkin. Ensimmäisessä osassa käydään läpi meidän olohuone, joten ottaakapa popparit viereen ja varautukaa kilometripostaukseen. Tämä sarja tulee löytymään myös youtuben puolelta, mutta pikkusen myöhemmin, sillä videot vie multa huomattavasti enemmän aikaa.
olohuone_sohvatyynyt
Ensimmäisestä kuvasta voittekin nähdä millainen on näkymä kun tupsahtaa meidän olohuoneeseen. Kuvaa tarkastellessa voi huomata, että täältä löytyy vähän joka väriä ja kuosia, mutta mun mielestä kokonaisuus on silti toimiva eikä tuu yhtään rauhaton fiilis. Vielä vähän aikaa sitten täällä oli aika mustavalkoinen meininki, mutta aloin kaipaamaan lisää värejä ja kuoseja, joita pudottelin sisustukseen pikkuhiljaa eri yksityiskohtien kuten tyynyjen muodossa.
olohuone_sohva
olohuone_nojatuoli
olohuone_kaktukset
olohuone_kasvit
Tää on nurkkaus on ehdottomasti mun lempipaikka koko asunnossa, vaikka pakko myöntää että useammin meidän perheen nelijalkainen ystävä hengailee tuossa nojatuolissa kuin minä. Vaaleita värejä, pehmeitä materiaaleja vilttien ja lampaantaljan muodossa, niin oikeita kuin tekokasveja ja pari kynttilää, mikä vois mennä pieleen?
olohuone_3
Sohvapöytänä toimii Ikean sarjapöytä ja toi on aika hauska kaksikko ja just sopiva tuohon. Ikeaa löytyy myös matosta ja vaikka siinä onkin aika hallitseva kuvio niin siihen en vaan kyllästy! Ollaan muuten hankittu suurin osa isoimmista kalusteista käytettyinä ja esim. sohva, matto ja nojatuoli on ollut hyviä löytöjä Torista.
olohuone_koristehylly
olohuone_koristehylly2
Olohuoneesta puuttuu vielä taulut ihan kokonaan, mutta onneks meillä oli täällä valmiina nämä kaksi hyllyä, ettei seinät oo ihan tyhjillään. Näihin oon kerännyt erilaisia pieniä yksityiskohtia ja väripilkkuja tauluista, kynttilöihin, tekokasveihin ja erilaisiin purnukoihin.
olohuone_tvtaso
Tv-taso löytyi myös käytettynä ja se sijaitsee sohvaa vastapäisellä seinällä ja tykkään erityisesti siitä, että se on melkein koko seinän levyinen eikä jätä turhaa tilaa ympärilleen. Sitä koristamasta löytyy Ikean lamppu, koristekaktus lasikupuineen sekä yläpuolella keikkuva marmorityylinen kello. Naurattaa muuten toi mun heijastus, en yhtään rennommassa asennossa vois kotiani kuvailla :-D
olohuone_jakkara
Yhtä nurkkaa koristaa niin söpö pieni ja pörröinen jakkara, joka oli ihan pakko napata mukaan viime viikkoiselta Tuurin reissulta. Ton kaveriksi voisin ehkä vielä kehitellä jotain muuta, ettei se näyttäis ihanan noin orvolta.
olohuone_2
Sellaselta näytti huone, jossa tulee vietettyä eniten aikaa ja me ainakin viihdytään, mutta mikä on teidän tuomio? Onko mun sisustustyyli ihan ääripää verrattuna suhun vai näyttikö ihan kivalta? Seuraavassa osassa käsittelyyn pääsee mitä luultavimmin eteinen ja keittiö, joten pysykääpä kuulolla!

6 kommenttia:

  1. Näyttää todella upealta ❤ En itse tykkää täysin valkoisesta sisustuksesta, joten teidän olohuone on ihan täydellinen mun makuun! Ihania yksityiskohtia ja nättejä värejä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi kiitos paljon!❤ Mäki kaipasin tänne lisää värejä, ettei ois ihan niin valkosta ja kiva kuulla, että miellyttää sunki silmää :-)

      Poista

Kiitos kommentista ♥

Sisällön tarjoaa Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan
|

Your copyright

© 2019 inka pietilä