Slider

MEIDÄN KOTI - KEITTIÖ JA ETEINEN

31. maaliskuuta 2017

keittö_taulujakasvi
Asuntopostauksilla jatketaan ja tänään esittelyyn pääsee keittiö ja eteinen. Näitä me ei olla sisustettu kovin ihmeellisesti, sillä varsinkaan keittiö ei pysy siistinä viittä minuuttia kauempaa ja eteinenkin meinaa olla aina ihan hujan hajan, mutta jotain pieniä ja kivoja yksityiskohtia silti löytyy, joten eiköhän lähdetä tsekkaamaan!
keittiö2_inkap
keittiö_jääkaappi
keittiö_inkap
Keittiöstä on läpikulku niin olohuoneeseen kuin makuuhuoneeseenkin ja rehellisesti sanottuna en tykkää tästä enää kovin paljoa ja seuraavaan kämppään sitten joskus haaveissa olisikin avokeittiö. Tasotila on myös aika minimissä, joten ollaan pidetty pöytätilat mahdollisimman tyhjinä, mutta viherkasvi ja keittöaiheinen taulu tuo sopivasti piristystä. Myös erilaisilla patalapuilla ja keittiöpyyhkeillä saa halutessaan muutettua keittiön värimaailmaa pienellä vaivalla.
keittiö_ruokailuryhmä
Ruokailuryhmäkin saisi mun puolesta mennä myös vaihtoon, sillä tää on ollut mulla ensimmäisestä omasta kämpästä lähtien ja tällä hetkellä silmää miellyttää enemmän pyöreät ruokapöydät. Sen hankinta ei ole tällä hetkellä kuitenkaan ihan niin ajankohtainen ja hyvin tänkin ääressä kaksi tyyppiä mahtuu syömään.
eteinen_inkap
eteinen_vallilamatto
Eteinen on keittiön tapaan läpikulku-mallia eikä sitä ihan hirveästi lähdetä sisustamaan paria kenkäkaappia ja peiliä enempää, mutta annetaanko hetki tuolle matolle? Se on Vallilan ja löytyi joku aika sitten Tuurista parillakympillä, ihan superhyvä löytö ja sopii täydellisesti tuohon. Sellaiselta näytti tällä kertaa, seuraavassa osassa pääsette kurkkaamaan makuuhuoneeseen, ehkä ihan ministi vessaan ja sen jälkeen alkaakin olla tämä postaussarja blogin osalta taputeltu.

2 kommenttia:

  1. Tosi ihana tuo Vallilan matto ja ihan kuin tehty tohon kohtaan! :) Lisäksi oon kade, mistä oot saanut noi hienon Ginger Joe magneetin? :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kovasti, mustakin se sopii tohon just hyvin! :-) Hahah se on itseasiassa tarra ja saatu Indiedaysin tapahtumasta viime syksyllä :-D

      Poista

Kiitos kommentista ♥

Sisällön tarjoaa Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan
|

Your copyright

© 2019 inka pietilä