Slider

TUPSULIPPIS

19. tammikuuta 2017

Näissä kuvissa pistää silmään kaks asiaa. Mulla on farkut ja mulla on lippis. Wait what? Farkkuja en oo käyttänyt enää pieneen ikuisuuteen, sillä tunnen oloni mukavammaksi löysemmissä, mutta silti siisteissä housuissa. Faktahan on se, että kaikkien yläosien ja takkien kanssa ne ei kuitenkaan sovi, joten pitihän nää farkutkin nyt kerran kolmeen kuukauteen vetää jalkaan. Eikä muuten tuntunut yhtään epämiellyttävältä, hah. Mites sit toi lippis? Mä oon aina elänyt siinä uskossa ettei mulle sovi mitkään päähineet, mutta tänä vuonna oon vetänyt päähäni kaikki ne hatut, mitä en olisi vielä vuosi sitten ikinä uskonut tekeväni. Löytyy veturinkuljettajaa ja nyt vielä peruslippistä vieläpä kaksin kappalein söpöllä pörröisellä yksityiskohdalla. Lopputulemana voisin todeta, että kyllä mulle sittenkin taitaa noi päähineet sopia. Muuten mennään tutulla ja turvallisella linjalla: musta, ruskea, harmaa ja valkoinen on best. Tai sit mä oon vaan tylsä.
tupsulippis4
tupsulippis1
tupsulippis8
tupsulippis5
tupsulippis3
Coat Boohoo Sweater H&M Jeans Bikbok Scarf 2hand Gloves Prisma Pompom cap & Backpack Ebay 

2 kommenttia:

 1. Hei!
  Minkä koon tilasit kyseisestä takista? Onko tuolta sivulta helppo tilailla? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka!
   Mulla oli toi takki koossa M ja on helppo tilata, ihan samalla tavalla ku mistä tahansa muustakin nettikaupasta. Mä tosin tilasin fi.boohoo.com enkä sieltä ihan perus boohoo.comista :-)

   Poista

Kiitos kommentista ♥

Sisällön tarjoaa Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan
|

Your copyright

© 2019 inka pietilä