Slider

MIKSI EPÄILLÄ ITSEÄÄN?

27. tammikuuta 2017

Jokainen meistä on varmasti löytänyt itsensä eri tilanteista miettimässä mitähän joku ulkopuolinen mahtaa ajatella vaikka sun uudesta vaatteesta, harrastuksesta, mielipiteestä tai ihan mistä vaan. "Mitähän toi mummo nyt ajatteli, ku se katto mun housuja noin pitkään?", "Mitähän kaikki ajattelee mun ideasta alkaa tehdä videoita?, "Mitä ihmiset ajattelee mun blogikirjotuksista?". Edellämainittuja juttuja huomasin ajattelevani, kun vetäsin ihmisten ilmoille ensimmäistä kertaa jalkaan samettiset pöksyt, kun julkaisin jonkun syvällisemmän ja mietitymmän postauksen ja kun nyt viimeisimpänä sain ajatuksen alkaa kuvaamaan videoita youtubeen.

Oon nuorempana välittänyt ihan liikaa muiden mielipiteistä enkä oo uskaltanut olla täysin oma itseni, ilmaista mielipiteitäni avoimesti, pukeutua niin kuin parhaalta tuntuu ja tehdä niitä juttuja mistä nautin. Esimerkiksi tän blogin alkuaikoina hiukan salailin kirjoittavani blogia ja vaivaannuin kun joku mainitsi lukeneensa sitä sillä ajattelin, että mun kirjoitukset olisi jollain tavalla huonoja tai noloja. Sama juttu vaatteiden kanssa. Leveälahkeisten housujen käyttö alussa mietitytti, sillä katukuvassa melkein jokaisella vastaantulijalla oli pillifarkut. En voi väittää ettenkö nykyäänkin välillä miettisi muiden mielipiteitä, sillä pakostihan sellaset ajatukset nousee mieleen, mutta nykyään oon päässyt niiden yläpuolelle ja seison rohkeasti oman juttuni takana, samaa suosittelen teillekin.
aamujakaakao1
Uskokaa ja luottakaa siihen omaan juttuun, sillä te ihan varmasti osaatte, pystytte, voitte ja kykenette oli sitten kyse jostain pienemmästä tai suuremmasta asiasta. Ja niin osaan, pystyn, voin ja kykenen minäkin. Meillä kaikilla on vaan yksi elämä, joten mitä jos alettais elämään sitä itsellemme eikä miellyttääksemme tai kokemaan hyväksyntää muilta? Mitä väliä mitä muut ajattelee? Älkää epäilkö itseänne tai luulko ettei joku juttu oo sua tai sovi sulle, jos et edes kokeile ja  jos se joku juttu tuntuu hyvältä niin hitto vieköön, antakaa palaa! Ihan varmasti vielä kiitätte itseänne :-)

Mitä ootte tykännyt tämän tyylisistä postauksista? Pitäiskö mun jakaa omia mielen päällä pyöriviä ajatuksia useamminkin? Jos et oo vielä nähnyt niin kannattaa tsekata myös tämä pieni muistutus positiivisuudesta. Ihanaa viikonloppua ♥
aamujakaakao2

2 kommenttia:

  1. Mun mielestä tällaisia syvällisempiä juttuja on ainakin aina ihana lukea!! Toi on kyllä ihan totta, että kun kaikilla on vaan de yksi elämä, niin kannattaisi mieluummin tehdä asioita mahdollisimman paljon niin kuin itsestä hyvältä tuntuu eikä ajatella niin paljoa muiden mielipiteitä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jee kiva kuulla! :-) Tälläsiä on mun mielestä aina vähän jännittävämpi julkaista nii kiva kuulla, että näistä tykätään. Ja niimpä, turha antaa muiden mielipiteiden määritellä omia tekemisiä :-)

      Poista

Kiitos kommentista ♥

Sisällön tarjoaa Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan
|

Your copyright

© 2019 inka pietilä