Slider

VUOSI PAKETTIIN OSA 2

31. joulukuuta 2016

heinäkuu
HEINÄKUUSSA... ♥ Sain tietää ensi kuussa koittavasta muutosta. ♥ Tanssin ja hypin kurkku suorana vesisateessa Lahden Öissä Antti Tuiskun ja Ellinooran keikoilla ja pukeuduttiin samaiseen tapahtumaan oransseihin tiimisadeviittoihin. ♥ Majoitin taas tota Helsingin mimmiä mun luona. ♥ Innostuin käymään muutamana iltana kävelyllä metsässä. ♥ Miitattiin ysiluokan tyttöjen kanssa ja vaihdettiin kuulumisia terassilla. ♥ Söin maailman parasta vegepiirakkaa ja oli niin hyvää etten oo vieläkään päässyt yli siitä. ♥ Söin kesän ekan pallojätskin. ♥ Aloitin laskemaan päiviä muuttoon.
elokuu
ELOKUUSSA... ♥ Isoja juttuja tapahtui ja muutettiin mun poikaystävän kanssa yhteiseen kämppään Vantaalle. ♥ Innostuin smoothieista kun vihdoin ja viimein meidän talouteen saatiin blenderi. ♥ Kirjoittelin ajatuksiani välivuodesta. ♥ Tutustuin ja totuttelin uuteen kaupunkiin. ♥ Esittelin pieniä paloja meidän uudesta kodista. ♥ Yksittäisenä hetkenä mieleen on jäänyt se kun maattiin nurmikolla Nakyn kanssa ja naurettiin ihan älyttömille jutuille.
syyskuu
SYYSKUUSSA... ♥ Juhlittiin meidän tupareita ja oli muuten yks hauskimmista illoista ikinä. ♥ Pidettiin Mirellan kanssa kunnon tehokuvauspäivä Helsingissä. ♥ Ihastuin t-paita + mekko yhdistelmään. ♥ Sisustin kotia ja hankittiin nojatuoli, joka kannettiin melkein 2km kävellen kotiin. ♥ Kävin ensimmäistä kertaa Tuomiokirkolla. ♥ Shoppailin muutamia uusia syysvaatteita. ♥ Koukutuin The Walking Deadiin, vaikka vannoin etten lähde sellasiin zombihömpötyksiin mukaan.
lokakuu
LOKAKUUSSA... ♥ Uskalsin viimeinkin leikata itselleni longbobin. ♥ Aloin ihan huomaamatta vähentää farkkujen käyttöä ja pukeuduin mieluummin rentoihin alaosiin. ♥ Luukutin Sannin uutta levyä. ♥ Käytin joka päivä mun saunatakkia muistuttavaa camel coattia. ♥ Arjen piristykseksi sain kimpun keltaisia ruusuja. ♥ Väsäsin DIY-projektina hyllyt meidän makuuhuoneeseen. ♥ Kirjoittelin blogiin mun syyspukeutumisesta.
marraskuu
MARRASKUUSSA... ♥ Pääsin osallistumaan Indiedaysin Inspiration Dayhin ja Blog Awardseihin. ♥ Ihastuin sametiin. ♥ Sain kokeiltavaksi monia uusia kauneudenhoitotuotteita. ♥ Hankin uudet silmälasit. ♥ Fiilistelin ensilunta, joka katosi yhtä nopeasti kuin tulikin. ♥ Muistelin mun vuoden 2014 pukeutumistyyliä. ♥ Rakastuin Jungle Juice Barin smoothieihin. ♥ Tein ties kuinka monennen Ikeareissun tälle vuodelle.
joulukuu
JOULUKUUSSA... ♥ Täytin 19 vuotta ja vietin sen päivän ylppärikuvia otellen ja hyvästä ruuasta nauttien. ♥ Juhlittiin ihan pienesti mun synttäreitä sama viikonloppuna. ♥ Hankin kerrankin kaikki joululahjat ajoissa. ♥ Otin äkkilähdön jouluun ja vietin sen rennosti perheen parissa Kouvolassa. ♥ Vaihdettiin meidän kämpän järjestystä ja vihdoinkin alkaa näyttää munkin silmään hyvälle! ♥ Herätin vanhan harrastukseni eli kirjojen lukemisen taas henkiin. ♥

Tämän hetken fiilikset on iloiset ja ehkä jopa vähän helpottuneet siitä, että tämä vuosi on saatettu nyt päätökseen ja pääsen toivottamaan tervetulleeksi ja kirjoittamaan virallisiin papereihin väärin vuoden 2017, jolla on toivottavasti tarjottavana allekirjoittaneelle monia kivoja juttuja. Näihin kuviin ja tunnelmiin laitetaan taas myös yksi blogivuosi purkkiin ja mä toivottelen teille ihanaa uutta vuotta♥

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista ♥

Sisällön tarjoaa Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan
|

Your copyright

© 2019 inka pietilä