Slider

TESTISSÄ: MAYBEAUTY THE INCREDIBLE FACE MASK

6. joulukuuta 2016

Ootteko jo kuullut May Beautysta ja sen The Incredible Face Maskista, joka lupaa poistaa kuolleita ihosoluja, ylimääräistä rasvaa, tehdä siitä puhtaan ja raikkaan sekä viimeisenä tämä jonka takia mä tästä naamiosta kiinnostuinkin eli poistaa mustapäitä. Mun iho on aina ollut suht hyvässä kunnossa eikä satunnaisten näppyjen lisäksi muuta ongelmaa oo ollut, paitsi noi mustapäät varsinkin nenän alueella, joiden veikkaan olevan monen muunkin riesana. Joku saattaa muistaa kun julkaisin joku aika sitten postauksen Lorealin vähän samantyylisestä kasvonaamiosta, mutta koska se ei herättänyt sen suurempia tunteita niin lähdin mielelläni testaamaan millaisia tuloksia tällä saa aikaan ja pääsiskö niistä mustapäistä eroon.
mb1
Tältä näytti nassu ihan meikittömänä ennen naamiota ja kuten sanoin, multa ei mustapäiden lisäksi muita epäpuhtauksia oikeastaan löydy. Ennen kasvonaamioita tykkään yleensä käydä suihkussa, jotta ihohuokoset avautuisivat ja naamiot toimisi tehokkaammin.
maybeauty1
Naamio naamalla! Koostumus oli aika jäykkää ja tahmeaa, joten jos haluat päästä helpommalla suosittelen laittamaan sen johonkin erilliseen astiaan niin levittäminen on vähän iisimpää mukana tulevan kätevän siveltimen avulla. Naamion annetaan vaikuttaa 30-45min ja mä laitoin tota niin paksun kerroksen, että pidin sen täyden 45 minuuttia, jotta se ehti kuivua kunnolla. Suosittelen varomaan levittäessä kulmakarvoja ja vauvahiuksia, jos ette niitäkin halua repiä irti :-D
maybeauty3
Ihanan ällöttävä kuva, mutta kyllähän toi aika kivasti nappasi epäpuhtauksia, mustapäitä ja muuta moskaa pois vai mitä ootte mieltä? Naamion pois ottaminen sujui myös helposti ja se irtosi kasvoilta kokonaisena minkä suhteen olin aluksi vähän epäileväinen. Pikkusen ton repiminen ainakin mua kirpaisi, mutta ei mitenkään ylitsepääsemättömän paljon.
mb2
Tässä kasvot suoraan naamion pois ottamisen jälkeen. Oon käyttänyt tota nyt pari kertaa ja joka kerta kasvot on alkanut kovasti punoittamaan, mut se on ihan normaalia ja kaikonnut nopeasti pois. Mites ne tulokset sitten? Näiden kuvien perusteella merkittävää eroa ei tapahtunut, mutta tykkään freesistä ja pehmeästä tunteesta, joka jäi kasvoille ja säännöllisellä käytöllä alkaisi varmasti jotain tuloksiakin näkymään.

Jos jotain alkoi tämän postauksen jälkeen kiinnostaa kyseinen naamio niin mulla ilo antaa teille -30% alennuskoodi kyseiselle maskille. Koodilla iimask tai tästä linkistä - https://maybeauty.fi/iimask - klikkaamalla alennus aktivoituu automaattisesti ja pääsette tsekkailemaan naamioita! :-)

Yhteistyössä MayBeautyn kanssa.

2 kommenttia:

  1. Kantsii jatkaa käyttöä kyllä! Huomasin itse about 4-5 kerran jälkeen todelliset tulokset. Iho pysyy kyllä edelleen tosi sileenä mutta varsinkin nenän mustapäät on hävinneet kokonaan :) Aluks saattaa nostaa pientä näppyä pintaan, mutta ihan normaalia, kuuluu ihon puhdistumiseen. Niin ne hyvät naamiot toimii!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oon käyttäny tätä nyt just joku neljä kertaa tota, mutta ainakaan mulla ei oo tehonnut mustapäihin. Ehkä ne on jotenki pureutunu niin syvälle, et ei pelkät naamiot auta :-/ Mutta ehdottomasti aion käyttää noi loppuun ja sen jälkeen jatkaa taas sillä Lorealin savinaamiolla :-)

      Poista

Kiitos kommentista ♥

Sisällön tarjoaa Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan
|

Your copyright

© 2019 inka pietilä