Slider

PALOJA MEIDÄN KODISTA

2. joulukuuta 2016

Ihanaa joulukuun tokaa päivää ja hyvää synttäriä mulle! 19 vuotta pamahti mittariin, mutta eipä kuulkaas tunnu yhtään erilaisemmalta kuin eilen. Ennen kuin siirrytään postauksissa joulujuttuihin niin niitä ennen pieniä palasia ja lempparikohtia meidän kodista, joka ei edelleenkään näin neljän kuukauden jälkeen ole valmis. Musta alkaa tuntua vähän siltä, että ehitään muuttaa pois ennen kuin täällä kokonaan miellyttää mun silmää, mutta sovitaanko niin, että asunnon esittelyä on luvassa heti tammikuussa. Jos vaikka saisi siihen mennessä tehtyä yhden objektiivihankinnan niin ois mukavampi kuvatakin ;-)
kotijuttuja2
kotijuttuja1
kotijuttuja4
kotijuttuja8
Olohuoneeseen ollaan saatu hankittua kaikki isoimmat kalusteet käytettynä ja se onkin kaikista huoneista valmein ja varmaan siitäkin syystä mun lemppari. Suosin sisustuksessa vaaleita sävyjä ja pelkistettyä linjaa eli mitä valoisampaa sen parempi ja esimerkiksi koriste-esineiden kohdalla vähemmän on enemmän. Olkkarista löytyy mustavalkoisuuden lisäksi iso ruskea sohva, josta en luopuisi mistään hinnasta, söpö vihreä nurkkaus kaktuksille a.k.a ainoille kasvoille, jotka oon onnistunut pitämään hengissä ja muutamia kuparisia yksityiskohtia, joita saisi mun puolesta olla pari lisääkin. Haaveilen myös pyöreästä ruokapöydästä ja uusista tuoleista, mutta niiden aika on joskus jos on ollakseen.
kotijuttuja5
Keittiössä puolestaan saisi olla vähän enemmän tasotilaa, sillä sitä ei sen kummemmin sisusteta ylimääräisillä härpäkkeillä ja kodinkoneitakin säilytetään milloin missäkin. Pakkohan sinne oli silti jotain keksiä ja jokapäiväisiksi piristyksiksi päädyin teippailemaan muutamat Tigerin kortit seinälle. Kyllä alkaa muuten hymyilyttää, kun keittiöön mennessä noi on ensimmäinen asia mitä sä aamulla näät. Myöntäkää pois, onhan noi nyt aika söpöjä. Varsinkin kaktukset ja flamingot.kotijuttuja7 Makuuhuoneessa mennään mustavalkoisella linjalla ripauksella marmoria. Sängyn yläpuolelta löytyy kaksi samanlaista hyllyä, jotka oon itse maalannut mustaksi ja päällystänyt marmorikuosisella kontaktimuovilla. Pallovaloille en keksinyt muuta paikkaa, joten viritin nekin menemään noihin hyllyihin ja itseasiassa ne näyttikin tossa yllättävän kivoilta. Makuuhuoneesta löytyy myös vihdoin ja viimein mun ikioma meikkinurkkaus, josta ajattelin väsätä piakkoin ihan oman postauksen.

2 kommenttia:

 1. Tosi kivan näköinen sisustus teillä! :) Tykkään hirveesti etenkin tosta värimaailmasta - sopivan rauhallinen muttei silti väritön.

  ♥: Linda/Revontulipalo

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiitos kovasti, me kyllä viihdytään täällä niin hyvin!

   Poista

Kiitos kommentista ♥

Sisällön tarjoaa Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan
|

Your copyright

© 2019 inka pietilä