Slider

KOSMETIIKKAHERKKUJA PASTEL BEAUTYLTA

17. marraskuuta 2016

Muutamia päiviä sitten tää tyttö oli taas kipittämässä postiin, sillä sinne oli saapunut yllärilähetys Pastel Beautylta, jonka sisällöstä mulla ei ollut mitään hajua, mutta joka oli varsin positiivinen yllätys. Ja hei ensi viikolla kannattaa olla kuulolla, jos yhtään meikkijutut ja lahjakortti kyseiseen nettikauppaan saattaisi kiinnostaa ;-)
pastelbeauty2
Ensimmäisenä paketista löytyi pari sivellintä, Real Techniquesin Setting Brush, jonka päätin olevan ensimmäinen jäsen mun kasvavaan RT-perheeseen. Sen lisäksi löytyi ihan uusi tuttavuus nimeltä Nanshy ja merkin Contouring Brush.  Molemmat niin pehmeitä ja laadukkaita, että tekis mieli silitellä kasvoja ihan vaan huvikseen. Tähän asti olin aina ollut sitä mieltä, että halvemmillakin siveltimillä pärjää ja niin varmasti pärjääkin, mutta näiden jälkeen mä haluan alkaa panostamaan myös tähän sivellinpuoleen.
pastelbeauty3
pastelbeauty4
Seuraavana kaksi aivan ihanaa Milanin huulilakkaa sävyissä 07 Automattic Touch ja 25 Allure. Vasemmanpuoleisesta lilahtavasta olin varsin innoissani, sillä se kuuluu Amore Mattallics sarjaan eli on huulilla metallinhohtoinen, mutta silti matta. Molemmat tuntuu huulilla tosi silkkisiltä ja näkymättömiltä eikä yhtään kuivattavilta, joten pisteet siitä, näitä on ihan pakko hamstrata vielä lisää!
pastelbeauty5
pastelbeauty6
Vika juttu olikin kaikista mielenkiintoisin, sillä mulla ei ollut ennestään yhtään kokemusta voidemaisista varjostustuotteista ja lähdinkin tätä innolla testaamaan. Kyseessä on taas yksi sanahirviö eli Barry M. merkkinen Flawless Chisel Cheeks Contour Cream Kit. Varjostussävyistä kaksi viimeisintä oli mulle aivan liian tummia, mutta tolla ensimmäisellä saa aikaan tosi luonnollisen lopputuloksen. Korostussävyistä taas käyttöön pääsee varmasti kaksi ensimmäistä ja eiköhän noille lopuillekin jotain käyttöä löydy.
Pari kertaa on palettia tullut testailtua ja tykkään käyttää ensin tätä ja sen jälkeen puuterimaista versiota niin saa vähän näkyvämmän lopputuloksen. Pelkästään sillä puuterimaisella kun jää lopputulos välillä aika huomaamattomaksi. Tätä sai myös häivytellä kasvoilta tovin jos toisenkin, mutta musta tuntuu, että munlaiselle aloittelijalle tää on ihan perushyvä paletti. 

Sain järjestettyä teille myös jo nyt pientä kivaa eli tilatessanne Pastel Beautylta saatte koodilla INKAP -10% alennusta. Koodi on voimassa kolme kuukautta ja se ei käy alennettuihin tai Morphen tuotteisiin.

*Tuotteet saatu, yhteistyössä Pastel Beautyn kanssa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista ♥

Sisällön tarjoaa Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan
|

Your copyright

© 2019 inka pietilä