Slider

JÄÄKARHUTAKKI JA VETURINKULJETTAJAN LIPPIS

4. marraskuuta 2016

No sieltähän se taas tuli aika yllättäen, ainakin tänne pääkaupunkiseudulle. Talvi ja lumi nimittäin. Siivoilin yks päivä meidän vaatehuonetta ja toin sieltä kaikki talvitakit eteisen naulakkoon, mutta hetken pohdittuani vein ne kuitenkin takaisin siinä uskossa etten mä tuu käyttämään niitä vielä piiitkiin aikoihin. Väärin meni. Luulin myös ehtiväni jakaa teille vielä vaikka mitä kivoja syysasuja, mutta väärin meni sekin. Eilen nimittäin heitin päälle ensimmäistä kertaa tänä vuonna jääkarhutakin, jonka ostin viime joulun aleista. Kaikki muu tässä asussa onkin aika perussettiä, paitsi toi lippis, josta mulla on pieni tarina kerrottavaksi.
Alkusyksystä kun noita alkoi näkyä kaikkien päässä päätin, että mun on ihan pakko saada samanlainen. Siis mun, joka ei ikinä käytä minkäänlaisia hattuja. Gina Tricotissa myytiin tuollaista tummansinistä yksilöä ja mähän kävin sitä sovittelemassa milloin poikaystävän ja milloin parhaan kaverin kanssa. Joka kerta se näytti kuitenkin ihan yhtä hirveältä ja olin jo tullut siihen tulokseen, ettei mulle vaan yksinkertaisesti sovi hatut, kunnes satuttiin menemään yhen kaverin kanssa shoppailukierroksen lomassa Ur&Penniin. Siellähän noita hattuja taas oli. Yksi musta jäljellä, otan ja ostan sen. Enkä edes sovittanut. En tiedä johtuiko se tästä lyhyemmästä hiusmallista vai mistä, mutta autossa tätä hattua sovitellessani, se näyttikin ihan kivalta. Ja nyt se onkin keikkunut päässä harva se päivä. Tarinan pointti oli se, että uskaltaa välillä kokeilla pukeutumisessakin niitä erilaisempia ja uusia juttuja, se saattaa vaan vaatia alkuun vähän totuttelemista, muutamia epäonnistuneita testauskertoja ja pikkusen YOLO-asennetta.
Se hatuista ja tarinoista, nimittäin tulevasta viikonlopusta on tulossa varmasti superkiva ja blogijuttujen täyteinen, sillä pääsin osallistumaan huomenna Indiedaysin Inspiration päivään sekä illalla järjestettävään Blog Awards gaalaan. Onko kukaan mun lukijoista tulossa? Moikataan jos törmätään! :-)
asu1
asu6
asu4
faux fur jacket bikbok sweater ginatricot bag boohoo boots citymarket gloves prisma cap ur&penn

4 kommenttia:

Kiitos kommentista ♥

Sisällön tarjoaa Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan
|

Your copyright

© 2019 inka pietilä