Slider

BLOGGERS' INSPIRATION DAY '16

7. marraskuuta 2016

Mä oisin niin halunnut tulla postailemaan näitä lauantaisia kuvia ja juttuja jo eilen, mutta tulin siihen tulokseen, että on parempi ottaa yks päivä ihan vaan rennosti, sen verran hauskaa nimittäin oli. Nyt täällä ollaan taas täydessä terässä, valmiina ja innolla odottaen tulevan viikon tapahtumia. Palataan kuitenkin ennen niitä hetkeksi lauantain meininkeihin.
Pääsin osallistumaan ensimmäistä kertaa Indiedaysin järjestämään Inspiration Dayhin sekä illalla järjestettäviin Blog Awardseihin ja mulla jäi koko tapahtumasta tosi hyvä fiilis. Tapahtuma järjestettiin Konepajan Brunossa ja tollanen vähän raffimpi mesta sopi mun mielestä paikaksi tosi hyvin. Sen enempää en ala tapahtumaa ruotimaan vaan antaa kuvien puhua puolestaan, mutta muutama juttu on ihan pakko mainita.

1. Kaikki ihmiset kenelle satuin päivän aikana juttelemaan oli tosi mukavia ja ystävällisiä. Ihana päästä kerrankin paikkaan, jossa kukaan ei kato sua oudosti siinä vaiheessa kun jokaisesta asiasta on räpsittävä kuva.

2. Ensikertalaisena yllätyin myös kuinka monipuolisesti erilaisia pisteitä oli. Oli kauneutta, muotia, tuoksuja, ruokaa, valokuvausvinkkejä, puhujia eli ihan varmasti jokaiselle jotakin ja kolme tuntia hurahtia silmänräpäyksessä eri pisteillä palloillessa. 

3. Söin elämäni parasta tuorepuuroa ja suklaakakkua enkä muuten yhtään liiottele. Nappasin mukaan myös ohjeen kyseiseen puuroon ja ajattelin kokeilla sitä joku päivä kotona. Saa luvan olla muuten hyvää munkin taidoilla tehtynä, sen verran korkealla mun odotukset on. Maistelin myös vihersmoothieta, mutta sille en ihan niin paljoa lämmennyt.

4. Vika kohta menee jo vähän aiheen vierestä, mutta arvatkaapa kuinka ylpeä tää tennarimimmi on kun jaksoin olla koroilla koko illan valittamatta kertaakaan siitä kuinka mun jalkoihin sattuu. Ehkä tän johdosta niitä korkoja tulee käytettyä hieman useamminkin. Onnistunut päivä siis kaikin puolin!
bid1
bid2
bid13
bid6
bid14
bid7
bid8
bid10
bid17
bid11
bid9
Ensimmäinen kuva: Ville Malja
Kuvat 4, 6 & 10: Mirella Räsänen

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista ♥

Sisällön tarjoaa Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan
|

Your copyright

© 2019 inka pietilä