Slider

JOULU TULI AIKAISIN

31. lokakuuta 2016

Joulu todellakin tuli tänä vuonna aikaisemmin, nimittäin jokunen aika sitten sain ihanalta Lushilta testiin muutamia joulutuotteita ja pyöräilinkin kotiin joulun tuoksuinen paketti kourassa. Mulla ei entuudestaan ollut kokemusta Lushin tuotteista, vaikka niitä olinkin suunnitellut testaavani, mutta paljon hyvää kyseisestä merkistä kuulleena, voin ehdottomasti todeta sen ihanaksi, sillä olihan nää kaikki jo sen tuoksun perusteella tosi herkullisia. Mitäs sieltä mun paketista sitten löytyikään?
lushjoulu3
Heti alkuun mun lempparituote ja loppusyksyn sekä tulevan talven pelastaja - Sugar Plum Fairy huulikuorinta ja on muuten ensimmäinen huulikuorinta laatuaan. Mun huulet kuivuu ja rohtuu tosi herkästi, mutta tämä mustaherukkaa ja villiappelsiinia sisältävä kuorinta jättää ne ihanan pehmeiksi, tätä tuleekin laitettua usein ennen huulimeikin tekoa!
lushjoulu2
Sleepy -vartalovoiteesta mulle tuli heti purkin avatessa mieleen joulu, tässä on nimittäin tosi voimakas, mutta hyvä tuoksu. Mulla kuivuu tosi helposti myös kädet sekä jalat, mutta tämän jälkeen nekin tuntuu ihanan pehmeiltä. Plussaa vielä riittoisuudesta, vaikka kyseessä onkin pieni purkki niin yhdellä kerralla tota ei ihan hirveästi tarvitse ottaa.
lushjoulu4
Tämä seuraava ei taida olla joulutuote, mutta paketista paljastui myös Handy Gurugu -käsivoide. Tässäkin on edellisen tapaan voimakas yrttinen tuoksu, maapähkinää ja ruusua sisältävä tuote lupaa hoitaa ja suojata käsiä. Musta alkaa pikkuhiljaa tuntua, että toistan itseäni tai sitten tää sama pätee kaikkiin Lushin tuotteisiin, mutta tämäkin imeydyttyään jättää kädet ihanan pehmoisiksi.
lushjoulu5
Lisäksi pari karkkista näytettä, joita en ole vielä ehtinyt testaamaan. Kirsikkaista Snow Fairy vartalonhoitoainetta voi käyttää suihkussa tai sellaisenaan ja mä ajattelinkin testata omaani suihkugeelin tapaan. Let the good times roll puhdistusaine kuorii, pehmentää ja ravitsee hellästi ihoa. Lueskelin tästä tuotteesta Lushin nettisivuilta ja mielenkiinnolla odotan tämän testausta.
Semmosia joulujuttuja tällä kertaa ja hei eiks nyt jo saa ihan luvan kanssa hehkuttaa joulua, huomennahan starttaa marraskuu!

Tuotteet saatu Lushilta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista ♥

Sisällön tarjoaa Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan
|

Your copyright

© 2019 inka pietilä