Slider

TULEVAN SMOOTHIEMESTARIN EKA SMOOTHIE

22. elokuuta 2016

Siitä on varmaan jo vuosi kun mä aloin puhumaan tän laitteen hankkimisesta ja eilen vihdoin ja viimein se saapui meille. Nimittäin blenderi ja ei oo varmaan vaikee arvata kuka ilmoittautui heti tän talouden smoothiemestariksi? Fun fact tähän väliin: mähän en ollu koko 18½ vuotisen ikäni aikana tehnyt kertaakaan smoothieta ennen tätä, joten ette arvaakkaan kuinka paljon pieni ihminen voi olla innoissaan tosta vekottimesta. Nyt mä oonkin pyöräyttänyt smoothieta jo sekä aamu- että iltapalaksi. 

Alotin mun smoothiekokeilut aika helpolla reseptillä, jonka tekoa varten ei tarvitse juosta kaupassa hakemassa miljoonaa eri raaka-ainetta, sillä voisin veikata, että nää löytyy aika monen jääkaapista jo valmiina.
smoothie1
smoothie2
smoothie3
Tarvitset:
1 banaani
1 pikapuuropussi
1½ dl maitoa
1dl mustikoita
puolikas purkkimaitorahkaa

Ainemäärät on noin määriä, kannattaa kattoo vähän sillä silmällä milloin näyttää hyvältä, niin mäkin tein.
smoothie4
Sit vaan surrauttelet koko homman smoothieksi, kaadat lasiin ja unohdat kuvien ottamisen hetkeksi, ellet haluu seuraavaksi olla hinkkaamassa jokaisesta keittiön nurkasta tota violettia mössöä.
smoothie5
Ja näin tän tulevan smoothiemestarin ensimmäinen smoothie on valmis ja hyvää tuli. Tosin mun makuun toi ois saanut olla hieman vetisempää, vaikka kyllä ton vielä pillillä sai juotua. Kertokaa ihmeessä kommentteihin teidän mielestä paras smoothieresepti, kokeilisin niitä mielelläni!

2 kommenttia:

 1. Smoothiet on kyllä niin hyviä, mutta meilläkään kun ei ole kunnon blenderiä tulee niitä tehtyä todella harvoin. Mä itse asiassa laitoin omaani jääpaloja ja tein muuten melkeen samanlaisen smoothien kerran kuin sinä tässä :D Vinkkejä ei ole antaa, mutta jään sun ohjeita seuraamaan!

  hanna
  www.hannamariav.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noniin on, siks oonki ihan innoissani nyt vääntämässä niitä! :-D Jääpaloja voisin kokeilla jossain smoothiessa, jaan niitä varmasti tännekin jos tulee jotain extrahyvää tehtyä :-)

   Poista

Kiitos kommentista ♥

Sisällön tarjoaa Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan
|

Your copyright

© 2019 inka pietilä