Slider

SNEAK PEEK MEIDÄN KOTIIN

9. elokuuta 2016

Huhuu, onks siellä enää ketään? Mun tuli pidettyä ihan tahattomasti ja huomaamatta pientä blogilomaa, mutta nyt kun muuttohommat on saatu hyvällä menestyksellä purkkiin täällä ollaan taas back on track. Tuntuu hyvältä olla taas blogin parissa ja seuraavaksi onkin vuorossa pieniä paloja meidän uudesta kodista. Ollaan asuttu täällä nyt viikko ja ai että, mä tykkään tästä jo nyt niin paljon. Vielä on laatikoita purkamatta ja ostoslistalla kaikenlaista pientä ja vähän suurempaa, mutta eiköhän tää pikkuhiljaa valmistu. Tai sitten ei, koska eiks kodin sisustus oo vähän semmonen ikuisuusprojekti?
koti2
koti3
koti4
Tykkään meidän laminaattilattiasta, valoisuudesta, jota tulvii ikkunoista melkein koko päivän, Torista löydetystä divaanisohvasta, sohvan yläpuolella olevista hyllyistä ja tauluista, muhkeista tyynykasoista sohvalla ja sängyllä, eteisen matosta, josta olin haaveillut pienen ikuisuuden, pienestä ruokapöydästä ja söpöstä parvekkeesta pallovaloineen, olohuoneen matosta, viherkasveista, vaatehuoneesta ja isosta vessasta, vaaleasta keittiöstä ja miljoonasta muusta jutusta. Vihdoinkin mulla on koti, joka tuntuu oikeasti kodilta jo nyt.
koti5
koti8
koti7
koti10
Isompaa kotipostausta ja muita sisustusjuttuja tulee varmasti näkymään lisää vielä myöhemmin, mutta miltäs meidän koti vaikutti ja kuulosti teidän silmiin tämän postauksen perusteella? :-)

6 kommenttia:

 1. Oi näyttääpä ihanalta ja kodikkaalta!! Oottelen ehdottomasti uusia kotipostauksia :-) Mistä muuten tuo keittiön lamppu?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos kovasti, kotipostauksia ehdottomasti luvassa kunhan saadaan tätä taas vähän enemmän valmiiksi :-) Ja se on ihan vaan Prismasta!

   Poista
 2. Näyttääpä ihanalta! täytyykin tulla tässä joku päivä käymään :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Todellakin tuut! Ja haha kyl tääl vielä riittää tekemistä vaik kuvissa ei näytäkkää ihan siltä :-D

   Poista
 3. Voi, onpa teidän uudessa kodissa kaunista ja jotenkin niin harmonista!:) Onnea uuteen kotiin! ❤️

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon♥ Kyllähän tää tästä pikkuhiljaa valmistuu ja alkaa näyttää enemmän meiltä :-)

   Poista

Kiitos kommentista ♥

Sisällön tarjoaa Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan
|

Your copyright

© 2019 inka pietilä