Slider

VIIME AIKOJEN ASUT PIENELLÄ TWISTILLÄ

12. heinäkuuta 2016

Viime aikojen asut koottuna yhteen postaukseen on varmaan meille kaikille aika peruskauraa ja sellanen tästäkin on tulossa, mutta pienellä twistillä. Halusin tehdä jotain omaa ja niimpä kirjoitin jokaiseen kuvaan tai kuvanottotilanteeseen liittyvän ensimmäisenä mieleen tulleen jutun, asian tai tarinan. Tätä postausta tehdessä oli hauska muistella mitä kaikkea noina päivinä on sattunutkaan ja hassusti sitä tuli mieleen kaikkia pienimmätkin jutut.
asukollaasi1
1. Olin käynyt tuona päivänä kampaajalla ja kerrankin hiukset näytti kuvissa hyväkuntoisilta ja energisiltä, lopputulos oli just sellainen niinku halusin. Toista se on taas nyt paria kuukautta myöhemmin kun tää reuhka näyttää kuivalta auringonvaalentamalta hamppukasalta.

2. Nää kuvat taisi kuulua ensimmäisten joukkoon mitä ollaan Mirellan kanssa räpsitty toisistamme toukokuusta alkaen. Meillä oli vähän kiire aikataulu, joten päädyttiin haahuilemaan ympäri keskustaa ja löydettiin sattumalta tää kivannäköinen spotti, jossa räpsittiin kuvat varmaan 15 minuutissa.

3. Oltiin aikaisemmin keväällä Helsingissä mun ystävän kanssa henkisenä tukena kun mun poikaystävä oli pääsykokeissa. Napsittiin nämä sillä aikaa Arabianrannassa jollain siistin näköisellä katolla ja sen jälkeen mentiin merenrantaan istuskelemaan ja ihailemaan taloja.
asukollaasi2
1. Tässä asussa mulla oli ihan överi tyttömäinen olo ja taisin mainitakin Mirellalle kuinka näytettiin toistemme vastakohdilta, kun multa löyty tämmöstä ja hänellä oli päällä ruutu- ja kollaripaitaa.

2. Kiivettiin Lahden Radiomäelle näitä kuvia varten ja saatiin aikaseksi tosi kivoja otoksia. Olin menossa istumaan iltaa kuvaussession jälkeen ja tona päivänä noi lempparihousut koki kovan kohtalon kun onnistuin rikkomaan ne.

3. Kello neljän kuvailut kaupungintalon läheisyydessä. Porukkaa pääsi koulusta ja töistä ja tais tossa lähettyvillä olla joku bussi turisteineen ellen ihan väärin muista. Ei ihan nappivalinta, jos olisi halunnut säästyä katseilta ja ihmisiltä jotka väkisinkin joutui kuvien taustalle.
asukollaasi3
1. Tätä asua ei oo edes näkynyt blogin puolella, mutta tällästä mulla oli päällä viime reissulla Helsingissä, kun oltiin menossa Biancaneven bloggaajailtaan. Kuinkakohan moni mietti, että noi on vähintääkin hulluja, kun heiluttiin kaatosateessa kameran edessä?

2. Aina kun käyn iskän luona tää vanha paloasema on mun vakiokuvauspaikka. Tykkään tosta tausta yhtä paljon kuin noista housuista eikä se pettänyt tälläkään kertaa. Tosin naapuripihan vapaana juoksentelevat koirat ja levoton kuvausseura teki tästä tosi nopean kuvauskeissin.

3. Toinen asu mikä ei oo myöskään näkynyt blogissa, mutta tämänkin näkösenä on tullut parina päivänä hiihdeltyä menemään. Tätä asua on yritetty kuvauttaa niillä molemmilla kerrroilla, mutta oon omasta mielestäni joka kerta näyttänyt vähän hassulta tai tyhmältä, joten kuvat on jäänyt julkaisematta.
asukollaasi4
1. Nää on edelleen mun yhdet mun lempparikuvista. Lämmin kesäilta ja laskeva aurinko, pitkästä aikaa poikaystävä kameran takana, kiva asu ja monia kivoja räpsyjä. Suunnitelmissa oli vielä pyöräillä satamaan katsomaan auringonlaskua, mutta jätettiin se toiseen kertaan, sillä se lämmin kesäilta ei sitten ollutkaan niin lämmin.

2. Otin eräästä toisesta bloggaajasta asukuvat tässä samassa spotissa ja ne näytti niin kivoilta, että päädyttiin Mirellan kanssa kuvailemaan omia asujamme samaan paikkaan, jonka jälkeen syötiin satamassa ansaitut jätskit. Ja mites noi housut? Rakkautta yhdeksällä eurolla.

3. Viikon sairastamisen jälkeen täällä ollaan taas elävien kirjoissa ja viime sunnuntaina uskalsin jo lähteä ihmisten ilmoille. Näitä kuvia ottaessa jouduttiin koko ajan väistelemään autoja ja seuraavan kerran kun haluan laittaa ton hatun valitsen jonkun ei tuulisen päivän.

Mun suosikkeja on toisen kollaasin toka ja vikan kollaasin kaks ekaa, mikä on sun lemppari?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista ♥

Sisällön tarjoaa Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan
|

Your copyright

© 2019 inka pietilä