Slider

KIIRETTÄ JA KESÄSTÄ NAUTTIMISTA

19. heinäkuuta 2016

Heinäkuu on pitänyt mut todella kiireisenä ja blogijutut on saanut väistyä hetkeksi sivuun. Sata ja yks muuttoasiaa on pitänyt hoitaa, yhessä vaiheessa ehdin olla viikon kipeenä ja nyt oon melkein viikon oon majoittanut mun luona yhtä Helsingin kaveria. Näiden lisäksi oon myös koittanut tehdä mahdollisimman paljon ja nauttia viimeisistä hetkistä Lahdessa, ihan ilman kameraa.
Oon laulanut niin kovaa kuin kurkusta lähtee Ellinooran ja Antti Tuiskun keikoilla kaatosateessa Lahden Öissä, pukeutunut poikaystävän ja kaverin kanssa oransseihin Jägermaister tiimisadeviittoihin ja saanut niistä paljon kyselyitä ja pitkiä katseita, istunut satamassa katsomassa auringonlaskua, pyöräillyt monen monta kilometriä, viettänyt rakkaan ystävän kanssa leffailtaa tortillojen ja maailman parhaan vegepiirakan kera, maannut rannalla auringon paahtaessa, käynyt vetämässä burgerit naamaan amerikkalaisessa koulubussissa, katsonut laittoman paljon netflixiä ja laskenut päiviä muuttoon.
5
1
3
8
6
7
9
10

8 kommenttia:

 1. Ihania kuvia! :)

  http://aliisa-m.blogspot.fi/?m=1

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :-) Fisulinssillä kuvaaminen tuo kyllä kuviin aina sitä omanlaista tunnnelmaa!

   Poista
 2. Aivan ihania kuvia! Satama on vaan niin nätti paikka ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kovasti❤ Ja niin on, pitäis ehdottomasti käydä useamminki iltasin siellä!

   Poista
 3. Ihan mielettömän ihania kuvia! ♥ Tykkään ihan sikana etenki tosta toiseks alimmasta. Ja tsemppiä kaikkien juttujen järjestelyyn ^^ Välillä on hyväkin antaa blogin (ja sen kameran...) jäädä vähäks aikaa sivuun ja keskittyä oikeeseen elämään.

  ♥: Linda/Revontulipalo

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Linda!❤ Onneks ollaan jo voiton puolella ja enää ei oo ku kamojen pakkaus ja se itse muutto jäljellä :-D Ja toi on niin totta, pieni tauko tekee joskus ihan hyvää ja sen jälkeen on taas kiva palata blogin pariin!

   Poista
 4. pakko kysyä, mistä sellasia sadeviittoja löytyy? ��

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha ei mitään hajua mistä niitä saa vai saako enää edes mistään! Noi meiän oli peräisin mun poikaystävän isän kaappien syövereistä :-D

   Poista

Kiitos kommentista ♥

Sisällön tarjoaa Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan
|

Your copyright

© 2019 inka pietilä