Slider

KEVÄÄN KUULUMISIA

9. huhtikuuta 2016

Moikka! Loppukevät tulee pitämään tällä puolella aika kiirettä, sillä valmistuminen lähestyy ja mun pitäisi polkaista vielä opinnäytetyö ja pääsykoehommat käyntiin ja noiden lisäksi hommasin itselleni hetkeksi töitä, joten tekemisestä ei ainakaan tule puutetta. Onneksi en ihan Matti Myöhäsenä tajunnut tätä, sillä vielä ainakin tuntuu siltä, että pystyn handlaamaan noi kaikki hommat ja ihan mielelläni lähden kaikkia tekemään, onhan tässä jo hetki otettukin rennosti. Semmosia arkikuulumisia tällä kertaa, tsempit teille kaikille joilla arki on myös tällästä pyöritystä, hetken se vaan kestää!
asukuvat3
asukuvat2
asukuvat5
shirt bikbok cardigan House of Brandon* jeans cubus scarf gina tricot shoes converse

*Saatu yhteistyössä.

2 kommenttia:

 1. Oliskin arki tuollaista!! Mäkin valmistun tänä keväänä ja kaikki koulujutut on jo pulkassa, meillä lukiolaisilla kun ei opinnäytetöitä oo :p Työt alkaa vasta kolmen viikon päästä ja pääsykoemateriaaleistakin oon saanut vasta osan :D Ihan käsittämättömästi turhaa aikaa, kaipaan sellasta kiirettä ja tohinaa, koska se motivoi mua tekemään enemmän ja nyt tuntuu, etten saa itsestäni mitään irti :|

  Mutta hei hirmu kiva asu, varsinkin toi huivi on ihana ♥

  http://kiiainnanmaa.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha eiköhän teilläkin ollu aikamoista rumbaa kirjotusten kanssa vaikkette opparia teekkään! Ja hei ymmärrän ton vikan lauseen pointin, mutta muista nauttia vapaista vielä kun voit. Keskity niihin sun vapaa-ajan tärkeisiin juttuihin, vaikka bloggaamiseen, urheiluun tai mitä ikinä tykkäätkään tehdä :-)

   Kiitos paljon, toi huivi on kyllä tosi kiva❤

   Poista

Kiitos kommentista ♥

Sisällön tarjoaa Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan
|

Your copyright

© 2019 inka pietilä