Slider

SNÄPPIKUULUMISIA

2. helmikuuta 2016

snapchat_kuulumiset1
1. Niin se vaan taitaa olla, että auringonlaskuihin ei kyllästy koskaan ja ne yllättää kauneudellaan aina kerta toisensa jälkeen. Harmi vaan, et tämäkään yksilö ei pääse oikeuksiinsa tässä kuvassa. 2. Yhen lempparin vieressä on helppo hymyillä. 3. Tässä toinen kaveri, joka saa aina hymyn huulille. Arvatkaa vaan oliko muuten kiva istuu tossa, kun toinen tuli makaamaan suoraan jalkojen päälle eikä tehnyt elettäkään liikahtaakseen :-D 4. Masterchefit vauhdissa tosiaan, nachopelti ei petä koskaan!
snapchat_kuulumiset2
1. Saanko esitellä, mun uusi lempparisalaatti! Jos teitä kiinnostaa voisin seuraavalle kerralla jakaa ton helppoakin helpomman reseptin teidän kanssa. 2. Arjenluksusta. 3. Winter wonderlandista ei ole tällä hetkellä tietoakaan terveisin aamulla jäätävässä räntäsateessa töihin kävellyt. 4. Erästä viikonloppua vietettiin Buzzin parissa kivalla porukalla.
snapchat_kuulumiset3
1. Näkymiä mäkihyppytornista, tuolla oli niin huikeet maisemat. 2. Kahvilla ihanan ystävän kanssa ja voitteko kuvitella, minä joka inhoan kahvia on alkanut jopa vähän tykkäämään latesta hah! 3. Lettipäivä. 4. Vielä itse mäkihyppytorni, tässä vaiheessa ei ollut vielä aavistustakaan noista aikasemmmin mainituista maisemista.
snapchat_kuulumiset4 1. Näyttäispä vieläkin tolta tai sit vaihtoehtoisesti kevätkin vois jo pistää vähän vauhtia... 2. Töiden lomassa vähän jäähilejuomaa. 3. Satuin bongaamaan vahingossa Matkamessuilla Anssi Kelan ja olihan sitä pakko jäädä kuuntelemaan ja ottamaan yhteiskuvat. 4. Behind the scenes -matskua edellisen postauksen kuvauksista!

2 kommenttia:

 1. Nää on aina niin kivoja postauksia!! :) Ja kiva nähdä noita behind the scenes -kuvia :p

  http://kiiainnanmaa.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon, ihana kuulla et tykkäät :-) Mun olis tarkotus tehä ihan kunnollinen behind the scenes postaus kuhan saan siihen vaan matskut kasaan, joteeen stay tuned!

   Poista

Kiitos kommentista ♥

Sisällön tarjoaa Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan
|

Your copyright

© 2019 inka pietilä