Slider

2015 PÄHKINÄNKUORESSA 1

29. joulukuuta 2015

Luovuin tänä vuonna siitä perinteisestä vuosikatsauksesta, jossa joka kuukauden tekemiset on eroteltu toisistaan, sillä pitemmän päälle ne on mun mielestä aika puuduttavaa luettavaa. Jollain tapaa tälle vuodelle pitää kuitenkin jättää hyvästit, joten mä päätin koota yhteen vaan ne päällimmäisenä mieleen jääneet jutut. Toinen osa on luvassa vielä tämän vuoden puolella, joten stay tuned!
2015_1
Uusi vuosi ja uudet kujeet. Musta kuoriutui jäätävä alehaukka varsinkin korujen kohdalla ja tällä hetkellä useimmat niistä lojuu rasiassa käyttämättöminä.
2015_2
Ihastuin marmorikuvioon eikä tälle buumille näy vieläkään loppua...
2015_8
Perinteiseen tapaan Nakky tuli mun luo heti vuoden vaihteen jälkeen ja vietettiin tosi hauska viikonloppu mun luona. Leffojenkatselukiintiö oli ton viikonlopun jälkeen hetkeksi ihan täynnä.
2015_3
Perinteiseen tapaan myöskin pyörähdettiin talvilomalla Tallinnassa ja jammailtiin laivalla TCT:n tahtiin.
2015_4
Keväällä pastellinväriset takit oli kovassa huudossa ja mun hiukset koki puolivahingossa aikamoisen muutoksen, alkaa muuten olla vähän ikävä tota lyhyempää mallia... Hiusten lisäksi myös blogin yleisilme koki uudistusta, kun menin ostamaan itselleni valmiin ulkoasun.
2015_5
Koulussa pyöri mielenkiintoisia projekteja, jossa sain olla osallisena ja opin paljon uutta.
2015_7
Kuvailin paljon asuja eri miljöissä ja aloin odottelemaan tulevaa kesää.
2015_6
Jossain vaiheessa mulla oli vähän huonompi kausi meneillään erilaisten ihmissuhdesotkujen takia, mutta ne vaikeudet on onneksi jo takanapäin.
2015_9
Kesä aloitettiin tietenkin töiden teolla ja päivien laskemisella One Directionin keikkoihin. Kesäkuun lopussa hypättiin mun hyvän ystävän kanssa lentokoneeseen ja otettiin suunnaksi Göteborg.
2015_10
Tota reissua kuvaa hyvin sana extempore ja reissun aikana mm. nukuttiin lentokentällä, harhailtiin Göteborgin keskustassa kuudelta aamulla ja tultiin heitetyksi ulos bussiasemalta. Muistelen tota reissua vieläkin joka päivä, pääsispä takasin! Lisää höpinöitä meidän reissusta pääsee lukemaan tästä!
2015_11
2015_12
2015_13
Myöhemmin samalla viikolla nähtiin pojat uudelleen, tällä kertaa Suomessa ja tokasta rivistä. Lisää keikkafiiliksiä pääsee lukemaan täältä!
2015_16
Alkukesästä pääsin laittautumaan ihan pitkän kaavan mukaan mun veljen rippijuhlia varten.
2015_14
Pariin kertaan kävin myös kuvailemassa näteissä Verlan maisemissa ja pääsin ottamaan mun veljen rippikuvatkin kyseisessä paikassa.
2015_15
Maistelin uusia makuja ja fiilistelin kansainvälistä meininkiä herkkujenmarkkinoilla, joka osottautui tosi kivaksi tapahtumaksi.
2015_18
Seuraavalla viikolla reissattiin taas, tällä kertaa suuntana Turku ja Ruisrock. Kyseiset festarit oli mun elämäni ensimmäiset eikä varmasti jää viimeisiksi, sillä tää oli poikien keikkojen lisäksi yksi kesän parhaimmista jutuista.
2015_20
Kotimatkaan matkailu jatkui Lappeenrannalla ja Kuopiolla. Lappeenrannassa vietettiin kiva kesä päivä vaan ympäriinsä kierrellen ja Kuopion reissuun lukeutui hotelliyöpymistä, Puijon näkötornin tsekkailua ja Ikeassa shoppailua.
2015_19
Kesästä ei myöskään pidä unohtaa pieniä kivoja hetkiä ystävien kanssa, hyvää grilliruokaa ja herkkuja sekä aurinkoisista päivistä nauttimista.

2 kommenttia:

 1. Kuulostaapa sun vuotesi mukavalta! Ihanaa uutta vuotta sulle ❤

  http://minttusblog.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tähän vuoteen mahtu kyllä tosi paljon kivoja juttuja! Ihanaa uutta vuotta myös sulle :-)

   Poista

Kiitos kommentista ♥

Sisällön tarjoaa Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan
|

Your copyright

© 2019 inka pietilä