Slider

#VAINBLOGGAAJAJUTUT

1. marraskuuta 2015

Muutamissa blogeissa on pyörinyt postauksia #vainbloggaajajutuista ja musta tää oli niin hauska idea, että päätin heittää omat kokemukset ja fiilikset tähän soppaan. Miten on kanssabloggaajat, kuulostaako tutulta? 

...Kun yrität suostutella poikaystävää tai sisarusta ottamaan susta asukuvia kaikki keinot kiristyksestä lahjontaan käyttäen.

...Talvella uhmaat kylmyyttä ja hyppelehdit ulkona ohuissa vaatteissa hyvien asukuvien saamisen toivossa.

...Ravintolassa kiellät muita aloittamasta ruokailua ennen kuin oot saanut otettua "muutaman" kuvan blogiin samalla muiden joko syödään-marinaa kuunnellen.

...Kun suunnittelet ottavasi paljon kuvia tiettynä päivänä tai tietyssä tilanteessa, mutta kameran esille kaivaminen tuntuu ylitsepääsemättömän vaikealta ja järkkärikuvat vaihtuvat puhelinkuviin.

...Meikkejä tai vaatteita kuvatessa sulla on tapana heittää kaikki vähänkin tiellä olevat tavarat johonkin nurkkaan ja kuvaustuokion jälkeen ihmettelet miks sun kämppä näyttää yheltä isolta kaaokselta.
mä1
...Joskus postausta tehdessä tekstikenttä tuntuu ylitsepääsemättömältä viholliselta etkä saa mitään järkevää tekstiä aikaseksi.

...Se tunne, kun luulet keksineesi hyvän postausidean ja huomaat, että kaikki muutkin bloggaajat tuntuu keksineen saman idean samaan aikaan.

...Suunnittelet muokkaavasi kuvat ja tekeväsi postauksen ihan nopeesti, mutta saat siihen helposti kulumaan muutamankin tunnin.

...Päivität bloggerin etusivua ja kommenttiboksia monta kertaa päivässä uusien postauksien ja kommenttien varalta.

...Syksyn ja talven tuskailet kuvien ottamisen kanssa, sillä päivän ainoat valoisat tunnit vietät töissä tai koulussa, joku kuvausvalo ois enemmän kuin jees!
mä3
...Elät usein tapahtumia linssin läpi tai mietit millaisia kuvia eri tilanteista saisi blogiin.

...Koneeltasi löytyy monia, monia kuvia samasta asiasta vähän eri kuvakulmasta otettuna, lukuisia epäonnistuneita asukuvia unohtamatta.

...Monien vuosien bloggaamisen jälkeen html-koodit on sulle silti yhtä hepreaa ja ulkoasua muokatessa joudut kääntämään googlen ympäri selkeiden ohjeiden löytämiseksi.

...Saadessasi hyvän postausidean sun on pakko kirjoittaa se heti ylös, koska seuraavana päivänä tuskin muistaisit enää sitä.

...Elämä ilman bloggaamista tuntuu enemmän kuin vieraalta ajatukselta.
mä2

4 kommenttia:

 1. Haha jep, niin tuttuja juttuja! Mulla on olemassa kännykän tiedostoissa oma kansio postausideoille, ne kun tuppaavat tulemaan aina kielikurssilla, kaupassa ja muualla missä ei vaan voi kaivaa konetta esiin ja kirjoittaa postausta :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha nojoo, mulla noi postausideat tulee yleensä ku oon käymässä nukkumaan :-D

   Poista
 2. Haha voin niin täysin samaistua kaikkiin kohtiin, ihana postaus!!:D❤

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha hyvä etten oo yksin noitten asioiden kanssa! :-D Kiitos paljon❤

   Poista

Kiitos kommentista ♥

Sisällön tarjoaa Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan
|

Your copyright

© 2019 inka pietilä