Slider

NOVEMBER VIA PHONE

29. marraskuuta 2015

blogi1
1. Helsinki ja Nakyn synttärit kutsu yhtenä viikonloppuna tässä kuussa. 2. Kyseisiä pippaloita juhlittiin Rastilassa ja tonne mökille voisin ehdottomasti mennä uudestaankin! 3. Synttärityty ja meikäläinen juhlatunnelmissa.
blogi2
1. Taas Helsinki kutsu, mutta tällä kertaa suunnattiin yhen toisen ystävän kanssa Ikeaan. 2. Ja sinnehän sai helposti kulumaan monta kymppiä, mut lohdutan itteäni sillä, että sain ostettua kaiken muun lisäksi pari joululahjaa mitä lähdin hakemaankin! 3. Lahti näytti kivalle yks päivä. 4. Jännittynein fiiliksin ekalle ajotunnille, enää pari viikkoa niin mullakin on kortti, ainakin toivottavasti.
blogi3
1. Viikkoihin on kuulunut perinteisesti myös työharjoittelua ja valokuvausta. 2. Autokoulun teoriakoe ekalla yrittämällä läpi! Oon niin ilonen tästä, sillä mulla oli koko kokeen ajan sellanen tunne, että se meni ihan penkin alle. 3. Perjantaita vietettiin joulutorttujen ja piparien leipomisen merkeissä. 4. Tällänen hauska kaksikko oli myös mukana meiningeissä ja ois kovasti halunnu auttaa piparitaikinan syömisessä.
blogi4
1. Sininen taivas yritti vähän tulla moikkaamaan ton ainaisen harmauden keskeltä. 2. Sunnuntailounaalla, naurattaa, kun multa löytyy kunnon mättöannos ja poikaystävältä vaan nätti pasta, menny vissiin osat vähän sekasin haha :-D 3. Viikonloppuna on tullu myös kahviteltua mun synttäreitä etukäteen. 4. Synttäriasun testailua, ensi viikolla juhlitaankin sitte mua!

2 kommenttia:

  1. Voi haha mikä yhteensattuma, mullakin jokin aika sitten teoriakoe läpi, tiistaina inssi ja nyt viikonloppuna juhlittiin munkin synttäreitä etukäteen! :'D

    VastaaPoista

Kiitos kommentista ♥

Sisällön tarjoaa Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan
|

Your copyright

© 2019 inka pietilä