Slider

SHOEHOLIC

11. syyskuuta 2015

1
Alotin viime viikolla armottaman nilkkurien metsästyksen bongattuani Dinskon sivuilta samaiset nilkkurit, jotka näkyy pari postausta takaperin. Ne ei kuitenkaan sopinut millään muotoa mun jalkaan ja sen jälkeen kehitin uusista syyskengistä itelleni jonkinasteisen pakkomielteen. Eilen kävinkin hakemassa postista aika mieluisan paketin, sillä onnistuin löytämään paritkin aika kivat popot syksyksi.
7
8
Ja ensimmäiset tulee tässä! Arvoin samanlaisten ilman kultasia yksityiskohtia olevien ja näiden välillä onkin aikaa, kunnes lopulta päädyin näihin. Noi vetoketjut tuo musta kivaa ekstraa ja voisin veikata, että nää tulee olemaan tän syksyn käytetyimmät kengät. Ja ainiin molemmat näistä on tilattu Zalandon aleista ja näillä oli hintaa parikymppiä.
2
3
4
Näissä kiinnitin huomiota ensimmäiseksi tuohon käärmemäiseen yksityiskohtaan ja klikkasin melkeimpä siltä kädeltä ostoskoriin. Näillekin hintaa jäi vaan pari kymppiä, joten ei yhtään paha! Eiköhän mun kenkävarastot oo taas hetkeksi aikaa täytetyt, kummat on teidän lempparit? :-)

Ja hei näyttääkö tän postauksen kuvat jotenkin oudon värisiltä? Kotiläppärillä nää miellytti kovasti mun silmää, mutta toiselta koneelta katottuna nää näyttää jotenkin oudoilta :-D Edelliseen postaukseen voi myös käydä heittelemässä lisää kysymyksiä vaikka millä mitalla, että saan kunnon postauksen aikaseksi!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista ♥

Sisällön tarjoaa Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan
|

Your copyright

© 2019 inka pietilä