SOCIAL MEDIA

28. kesäkuuta 2015

FLARE PANTS

Nyt on taas reissut hetkeksi reissattu ja ehtii hengähtää muutaman päivän ennen seuraavaa. Eilinen oli sanoinkuvailemattoman huikea, mutta siitä lisää omassa postauksessaan, sillä tällä kertaa ollaan asukuvien parissa. Kuvissa näkyvät housut jakaa varmasti paljon mielipiteitä ja ostohetkellä epäröinkin hetken, että tuleeko niitä käytettyä muutamaa kertaa enempää. Jotkut tykkää, jotkut ei ja mä kuulun tohon ensimmäiseen joukkoon, sillä tällä hetkellä noi housut on ihan lempparit! Mites siellä puolella ruutua, onko leveät lahkeet ehdoton no no vai ei?
sdfghjk
1111111
blogi3
pants bikbok t-shirt h&m bomberjacket stradivarius shoes converse watch sekonda

2 kommenttia :

  1. mun mielestä leveet lahkeet näyttää kivoilta vaan korkkareiden kanssa ja noiden bikbokin housujen tyyli ei ehkä ihan kohtaa taas korkkareiden kans, nii multa o jääny ostamatta :-D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nojoo nää kyseiset pöksyt ei kyllä munkaan mielestä sopis välttämättä korkkareiden kanssa :-D Mut tollee tennareiden kanssa kyllä miellyttää mun silmää :-)

      Poista

Kiitos kommentista♥

Jätetään negatiiviset kommentit pois ja pidetään kommenttiboksi kivana ja positiivisena paikkana. Rakentava kritiikki on kuitenkin aina tervetullutta.