Slider

EPÄONNISTUNEET ASUKUVAT

5. toukokuuta 2015

Jokaiselle bloggaajalle on varmasti tuttu juttu ne kuuluisat epäonnistuneet asukuvat, jotka aiheuttavat toisinaan suurta hupia ja toisinaan harmaita hiuksia. Harvemmin sellaset otokset edes näkee päivänvaloa, vaan päätyy suoraan roskakoriin. Oon vuoden mittaan kerännyt talteen näitä otoksia ja nyt olisi aika vähän valottaa mun 'epäonnistuneet asukuvat' kansiota ja koota yhteen muutamat yleisimmät syyt kuvien epäonnistumisen kannalta.
asennonvaihto
Asennonvaihto
Meillä kuvatessa kamera räpsii melkein koko ajan, joten tälläsiä kuvia mitä ihmeellisimmissä asennoissa kertyy muistikortille aika runsaasti. Hyvin useesti joudun myös pyytämään kuvaajaa hidastamaan tahtia, kun en ite pysy enää mukana.
hiustenlaitto
Hiustenlaitto
Tää on kans tosi yleinen syy mikä pilaa kuvat mun kohdalla. Oon varmaan minuutin välein hiplaamassa mun hiuksia ja varmistamassa kuvaajalta, että onko ne nyt varmasti hyvin. Yleensä saan vastaukseksi vaan jotain epämäärästä muminaa...
kylmä
Kylmä
Vieläkään ei meinaa olla niin lämmin, että tällänen vilukissa vois poseerata kuvissa ilman lämmittelytaukoja ja tietenkin nää lämmittelyhetketkin pitää tallentaa muistikortille... Tolla kuvausreissulla oli oikeesti ihan hiton kylmä, vaikka aurinko välillä taivaalla näyttäytyikin.
silmätkiinni
Silmät kiinni
Ja tästä kolmas yleisin syy kuvien epäonnistumisen takaamiseksi. Miten se on mahollista, että kameran suljin räpsähtää just silloin ku sä räpäytät silmiä. Niimpä...
vaatteidenlaittelu
Vaatteiden asettelu
Tää menee vähän samaan kategoriaan ton hiustenlaiton kanssa. Vähän väliä saa olla tarkistamassa, että onko se huivi nyt varmasti hyvin tai näkyykö mulla joku paidan lappu jossain. Ärsyttävimmillään tää menee siihen, että kuvaaja ei tajua huomauttaa, jos joku vaate näyttää hassulta ja sen huomaa vasta kun alkaa ite käymään kuvia läpi.
jokutuijottaa
Joku tuijottaa
Hahah nää on aina tosi kiusallisia tilanteita, kun jotkut tuntemattomat kävelee ohi ja jää tuijottamaan mitä noi tuolla tekee. Nykyään en jaksa enää sen kummemmin välittää niistä oudoksuvista katseista mitä saan, vaikka ylempi kuva vähän riiteleekin tän lauseen kanssa.
pelleily
Pelleily
Lopulta kaikki kuvaukset päätyy tähän pisteeseen. Kun kaikki normaalit kuvat on saatu otettua, keskittyminen herpaantuu ja vedän loput kuvat ihan läskiksi.

Tästä listasta jäi puuttumaan vielä monta esimerkkiä, mutta täytyyhän jotain jättää seuraavaankin kertaan. Aiheeseen liittyen voisin kertoa vielä pienen tarinan viikonlopulta. Neuvoin asukuvia räpsiessä ottamaan kuvaa mun farkuissa olevasta reiästä ja tällä tarkoitin siis polvessa ammottavaa reikää. Ei tainnu mennä ohjeet kuitenkaan ihan perille tai sitten ne oli liian epäselvät, sillä lopputuloksena oli kuvia mun farkkujen napeista :-D 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista ♥

Sisällön tarjoaa Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan
|

Your copyright

© 2019 inka pietilä