Slider

RANDOMS

21. tammikuuta 2015

R1
Oon alkanu taas innostumaan kynsilakkaamisesta pienen tauon jälkeen ja viimesimmät kynnet näytti tältä. Pitäs päästä päivittämään mun kynsilakkavarastoja, sillä tällä hetkellä sieltä löytyy ainoastaan valkonen, musta, nude ja punainen, joita tykkään käyttää :-D
R2
R3
Viime vuoden jokaisena päivänä kirjotin tohon purkkiin sen päivän ilonaiheen ja tän vuoden alussa koitti aika avata se. Musta oli ihana muistella vuoden kohokohtia ja niitä pikkujuttuja, jotka on sattunu piristämään just sitä tiettyä päivää. En kyllä uudestaan lähe toteuttamaan, koska joinain päivinä unohin koko homman ja kirjottelin viikkoa myöhemmin puhelimeen muistioon ja siitä paperille noita juttuja.
R4
R6
R5
Vielä pari kuvaa musta ja Nakysta jo melkein kuukauden takaa. Vaikee kuvitella, että tostaki on jo noin kauan, musta tuntuu, et Nakky ois ollu täällä vasta viime viikonloppuna. Vaikka me nähäänkin aika harvoin, joka keralla tuntuu kuitenkin siltä, että oltais nähty viimeks eilen ja jatketaan siitä mihin viimeks jäätiin.
PIKKUKUVA
Vielä on reilusti aikaa käydä äänestämässä mua täällä. Samalla parannat mun mahdollisuuksia tulla nvalituksi ja voit voittaa huikeita palkintoja. Kannattaa käydä tsekkailemassa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista ♥

Sisällön tarjoaa Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan
|

Your copyright

© 2019 inka pietilä